Hirdetés
- iPhone topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Minden téren tudott fejlődni a Motorola Razr 60 Ultra
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- CES 2026: Íme, a Lenovo és Motorola foci vb-s különkiadásai
- VoLTE/VoWiFi
- Android szakmai topik
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Obyboy
addikt
Inkább azt mondanám a Samu készülékekre, hogy a csúcs kategóriában tényleg jót tesznek össze csak az már aránytalanul drága, a megfizethető árú készülékekből pedig kispórolnak valamit. Vagy a vas gyenge vagy szoftveresen hulladék de így vagy úgy kompromisszumra kötelez.
-
tomboy0013
veterán
Ha az ébren tartásra gondolsz akkor azt a Play service csinálja és kb bármelyik droidos telónál előjöhet, nem főverziót specifikus dolog. Barátnőm 4.3-as droidos Huawei telefonján is találkoztunk vele 1-szer 2 év alatt. Hibák természetesen előfordulhatnak és elő is fordulnak mindenhol, de nem egy átlagos jelenség a gyárilag 5-ös és afeletti droiddal megjelent Nexus-ok esetében.
-
tomboy0013
veterán
Igen használtam, most frissitettem az nexus 5X-em 7-re. Az S6 az Samsung telefon a gyártó által módosított droiddal, Nexus-on van Stock droid abból kell kiindulni ha már általánosan fogalmaztal a 6-os droidról. Nincs gond a 6-tal sem ahogy a 7-tel sem, csak ugye olyan telefont kell venni amin módosítatlan Google által megálmodott droid van. Nekem épp emiatt droid vonalon csak Nexus kell. A többi nem alternatíva a gyártói babrálás miatt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Üvegfólia,hidrogél fólia: iPhone ,Honor,Google Pixel,,Nothing Phone,Motorola, Samsung telefonokhoz
- Apple Pencil 2 (hibás) eladó
- Vivo gyorstöltő adapter kábellel - Szép állapot
- Apple Airtag új, bontatlan és tokok - Darabra is 1db/8eFT 2db/15eFT 3db/22eFT
- Powerbank Anker Prime, 20100mAh, 220W, QC + PD, Fekete A110BH11
- Új/Újszerű Apple Macbook Air 15,3" M4 /24GB/1TB - Ezüst - MAGYAR - 15 Ciklus - 2,5 év garancia
- 27% - HP Omen 35L GAMER PC! Ryzen 8700F / RTX 4070 Super / 64GB DDR5 / 2TB NVMe! BeszámítOK
- Sok Extra! Playstation Portal 6 hó garancia, számlával!
- Yenkee YMC 1030 Mikrofon Kit (mikrofontartó kar, kábel, stb.)
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4307, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest