Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Obyboy
addikt
Inkább azt mondanám a Samu készülékekre, hogy a csúcs kategóriában tényleg jót tesznek össze csak az már aránytalanul drága, a megfizethető árú készülékekből pedig kispórolnak valamit. Vagy a vas gyenge vagy szoftveresen hulladék de így vagy úgy kompromisszumra kötelez.
-
tomboy0013
veterán
Ha az ébren tartásra gondolsz akkor azt a Play service csinálja és kb bármelyik droidos telónál előjöhet, nem főverziót specifikus dolog. Barátnőm 4.3-as droidos Huawei telefonján is találkoztunk vele 1-szer 2 év alatt. Hibák természetesen előfordulhatnak és elő is fordulnak mindenhol, de nem egy átlagos jelenség a gyárilag 5-ös és afeletti droiddal megjelent Nexus-ok esetében.
-
tomboy0013
veterán
Igen használtam, most frissitettem az nexus 5X-em 7-re. Az S6 az Samsung telefon a gyártó által módosított droiddal, Nexus-on van Stock droid abból kell kiindulni ha már általánosan fogalmaztal a 6-os droidról. Nincs gond a 6-tal sem ahogy a 7-tel sem, csak ugye olyan telefont kell venni amin módosítatlan Google által megálmodott droid van. Nekem épp emiatt droid vonalon csak Nexus kell. A többi nem alternatíva a gyártói babrálás miatt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Üvegfólia,hidrogél fólia: iPhone ,Honor,Google Pixel,,Nothing Phone,Motorola, Samsung telefonokhoz
- DJ-I Osmo Mobile 7p 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Spigen Essential Ee673eu 3-portos hálózati töltő 67W Fehér (2xUSB-C, 1xUSB-A)
- Powerbank Anker Prime, 20100mAh, 220W, QC + PD, Fekete A110BH11
- ÚJ Livescribe Symphony Smartpen Digital Pen Bolti ár:idk INGYEN FOXPOST
- 0perces Kolink KLA-003
- Újszerű Apple MacBook Air 13 M2 (2022) 8GB/256GB - 61 Ciklus - 91% akku - MAGYAR
- Honor Magic8 Lite 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 14 M1 16GB RAM 1TB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest