Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Azonnali mobilos kérdések órája
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Sony is belépett a 200 megapixeles klubba
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Szereztünk három fotót a Honor Magic8 Lite-ról, mutatjuk
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Obyboy
addikt
Inkább azt mondanám a Samu készülékekre, hogy a csúcs kategóriában tényleg jót tesznek össze csak az már aránytalanul drága, a megfizethető árú készülékekből pedig kispórolnak valamit. Vagy a vas gyenge vagy szoftveresen hulladék de így vagy úgy kompromisszumra kötelez.
-
tomboy0013
veterán
Ha az ébren tartásra gondolsz akkor azt a Play service csinálja és kb bármelyik droidos telónál előjöhet, nem főverziót specifikus dolog. Barátnőm 4.3-as droidos Huawei telefonján is találkoztunk vele 1-szer 2 év alatt. Hibák természetesen előfordulhatnak és elő is fordulnak mindenhol, de nem egy átlagos jelenség a gyárilag 5-ös és afeletti droiddal megjelent Nexus-ok esetében.
-
tomboy0013
veterán
Igen használtam, most frissitettem az nexus 5X-em 7-re. Az S6 az Samsung telefon a gyártó által módosított droiddal, Nexus-on van Stock droid abból kell kiindulni ha már általánosan fogalmaztal a 6-os droidról. Nincs gond a 6-tal sem ahogy a 7-tel sem, csak ugye olyan telefont kell venni amin módosítatlan Google által megálmodott droid van. Nekem épp emiatt droid vonalon csak Nexus kell. A többi nem alternatíva a gyártói babrálás miatt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Cooler Master 750W
- Samsung Galaxy A53 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- LG 27UP850K-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3898, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi