- Egyre kevésbé érdekli az okostelefon Európát
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- One mobilszolgáltatások
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Témákat hoz a Google a Pixelekre
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Obyboy
addikt
Nincs semmi bajom a HTC-vel de szerintem aránytalanul drágán adja a készülékeket akkor is ha prémium minőség, bár ma már a konkurencia rendesen utol érte őket így nem számít kimagasló a minőségnek. Igen szerintem a HTC fanatizmus ugyan olyan berögződés mint a Nokia fanatizmus. Nem bántani akarom a Nokiát sem félreértés ne essék, nekem is volt 6310i és N85 is hosszú évekig. De a microsoftos Nokia már csak hardverben volt hű a régi névhez. Bízom benne, hogy az idei új Nokiák hozzák majd a régi színvonalat és feltudják venni a versenyt a ami élmezőnnyel.
-
moleculez
veterán
Ma sem sokkal jobb a W10M helyzete, mint anno a beta állapotban, ez tény, ezért nem is használom tovább. De a lényeg most nem ez, hanem hogy a W10M-t hiba a W8.1-ből eredeztetni, igenis egy rohadt nagy irányváltás volt (sokadjára, és megkérdőjelezhető sikerrel, de ez másik mese), csakúgy mint Winodws Mobile után a WP7-7.x, és társai. Szóval a W10M prev-jei egy új irány első kiadásai voltak, tök új UI, rengeteg új API, OneCore és még sorolhatnám, ami a mai napig nincs helyén. Na ezzel összehasonlítani egy, már évekkel ezelőtt is stabil OS-t, ami kap néhány új featuret, meg némi UI-csiszolást, nem tartom okos megnyilvánulásnak, de megsérteni nem akarok senkit.
-
moleculez
veterán
Az Android a hetedik főverziónál tart, azt összehasonlítod egy nulláról írt OS első publikus bétáival, igazán okos... Persze nem azt mondom, hogy a W10M annyira jó, mert én is otthagytam, én is Insidereztem, tudom mit beszélek. Woland azt magyarázza, hogy nem ez az első eset, hogy publikus teszt folyik. Attól még okos dolog, és költséghatékony.
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- Nők, nőügyek (18+)
- Formula-1 humoros
- Futás, futópályák
- Megmondták, hogy miért nem kapkodunk új okostelefon után
- Milyen légkondit a lakásba?
- Egyre kevésbé érdekli az okostelefon Európát
- OLED TV topic
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Adatgyűjtő gumik miatt korlátozhatják a Pirellit
- További aktív témák...
- Apple Smart Keyboard, Okos Billentyűzetes Tok iPadhez (Kompatibilitási lista a képek között!)
- Ringke Xiaomi 14 edzett üveg képernyővédő.
- Bontatlan iPhone MagSafe - ANKER MagGo 622 5000mAh powerbank - vezeték nélküli+vezetékes töltő/akku
- Apple iPad Pro 12,9 Magic keyboard
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra gyári billentyűzetes tok
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG CROSSHAIR VI EXTREME alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Akció! Windows 10 pro OEM licenc kulcs 64/32 bit activation key licensz, liszensz,kulcs
- Samsung Galaxy A05 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest