Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hazai akkumulátorrekordra pályázik a OnePlus 15R
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Yettel topik
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Obyboy
addikt
Nincs semmi bajom a HTC-vel de szerintem aránytalanul drágán adja a készülékeket akkor is ha prémium minőség, bár ma már a konkurencia rendesen utol érte őket így nem számít kimagasló a minőségnek. Igen szerintem a HTC fanatizmus ugyan olyan berögződés mint a Nokia fanatizmus. Nem bántani akarom a Nokiát sem félreértés ne essék, nekem is volt 6310i és N85 is hosszú évekig. De a microsoftos Nokia már csak hardverben volt hű a régi névhez. Bízom benne, hogy az idei új Nokiák hozzák majd a régi színvonalat és feltudják venni a versenyt a ami élmezőnnyel.
-
moleculez
veterán
Ma sem sokkal jobb a W10M helyzete, mint anno a beta állapotban, ez tény, ezért nem is használom tovább. De a lényeg most nem ez, hanem hogy a W10M-t hiba a W8.1-ből eredeztetni, igenis egy rohadt nagy irányváltás volt (sokadjára, és megkérdőjelezhető sikerrel, de ez másik mese), csakúgy mint Winodws Mobile után a WP7-7.x, és társai. Szóval a W10M prev-jei egy új irány első kiadásai voltak, tök új UI, rengeteg új API, OneCore és még sorolhatnám, ami a mai napig nincs helyén. Na ezzel összehasonlítani egy, már évekkel ezelőtt is stabil OS-t, ami kap néhány új featuret, meg némi UI-csiszolást, nem tartom okos megnyilvánulásnak, de megsérteni nem akarok senkit.
-
moleculez
veterán
Az Android a hetedik főverziónál tart, azt összehasonlítod egy nulláról írt OS első publikus bétáival, igazán okos... Persze nem azt mondom, hogy a W10M annyira jó, mert én is otthagytam, én is Insidereztem, tudom mit beszélek. Woland azt magyarázza, hogy nem ez az első eset, hogy publikus teszt folyik. Attól még okos dolog, és költséghatékony.
Új hozzászólás Aktív témák
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- PlayStation 5
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue- 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3948
- iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100 % Akksi, MS4047
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3856
- HP EliteBook 640 G10 - 14" FullHD IPS - i5-1335U - 8GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia - MAGYAR
- ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Silver - HUN- MW1G3MG/A 3 év gar
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest