- Mobil flották
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Szivárognak a Vivo X300 kameraadatai
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Huawei Watch Ultimate - dizájnultimátum
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi Redmi Note 5 Global
- Honor 200 Pro - mobilportré
Új hozzászólás Aktív témák
-
Adam06
csendes tag
Direkt akartam így, egyszerűbb vagy nem egyszerűbb, így csináltam, mert így akartam. Nem dől össze a világ.
-
Adam06
csendes tag
Tudom, de én direkt így akartam kiírni, nem egyben az egészet.
-
Adam06
csendes tag
Ennyire zavar plusz egy off hozzászólás?
-
Adam06
csendes tag
Egyébként a rendszereiről ugyan az a véleményem. (Nehogy valaki belekeverje a Lumiát
)
-
Adam06
csendes tag
Nekem tetszik ez az optika. A Nokia jó kamerákat szokott rakni a mobiljaiba.
Egyébként erről a telóról az a véleményem, hogy a Nokia még mindig nem tud újat alkotni, az új "okos telefonjaik" a legtöbbször mindig ugyan azt az unalmas szubjektív sémát követik. (lsd. Nokia c5-03, Nokia 500 stb.) Tisztelet a kivételnek. (lsd. Lumia) Talán a c5-ből a kaka rezisztív kijelző és a marha szar rendzser miatt érzem azt, amit érzek, ha meglátok egy ilyen stílusú mobilt.
Egyéni vélemény, lehet oltogatni.
-
freemanone
addikt
Kövezzetek meg, de én örültem volna neki ha ez az exclusive házasság véget ér. Vagyis annak, ha a többi gyártó is elkezd rendes optikát pakolni a telefonjaiba.
Szép ez a nokia, de a jelenlegi oprendszerrel nem kéne. Pedig külső+HW nagyon rendben van. -
dz1989
senior tag
A cikben kellett volna emliteni az N86 8MP-is mert az is egy jelentős mérföldkő. Első 28mm nagylátószögű kamerás Nokia, és 2 blend érték tud(F2.4 és F4.8)
-
G.FeT
tag
"a háromszoros optikai nagyításra képes Nseries N90 volt"
Az még nem, az N93(i) tudott 3x-os optikai zoomot.
-
dani993
senior tag
Lehet hogy már kérdezték, de mennyibe is fog ez kerülni?
-
MR007RM
addikt
"szintén egyedi, másodpercenként egymilliárd pixel feldolgozására alkalmas grafikus gyorsítót"
Ez nekem nem úgy tünik, mintha vmi gagyi dologról lenne szó. Ezt akkor lehetne úgy is tekinteni, hogy mondjuk a CPU terén nem a leggyorsabb a 808, ellenben a GPU minden más androidos óriásban lévőt leköröz?
Mali 400MP4 VS Broadcom BCM2763 /chip, GPU @ 250 MHz with 128 MB of dedicated memory, 1 Gigapixel/s/Gondolom csak jön majd pár új játék is rá, mely nem csak a kamerát élteti.
-
Gylard
csendes tag
Na tök jó h van végre egy olyan készülék is a világán aminek köze van a nokiá-hoz és még jól is néz ki
Egy specifikációra azért kíváncsi lennék... de a tesztet is szívesen olvasgatnám már
Na őt már szívesen venném elő a zsebemből
-
B1T3
addikt
válasz
Quasi_modo #15 üzenetére
Pont írni akartam, hogy nekem eleve tetszett, de elsősorban feketében.
-
JR.CSé
senior tag
A két cég együttműködése eddig is gyümölcsöző volt.Remélem ezek után is az lesz.
-
hito
nagyúr
I'm lovin it!
-
Gadgetfan_
senior tag
Nem rossz ez a Nokia! Telefonos fotózás terén kíváncsi lenék, mondjuk egy Panasonic-Leica együttműködésre is...
-
én már rég eladtam az N8-at amíg tudtam jóáron az utódja miatt, addig egy 6500 Slide-ot használok 3ezeré... Bár ebből teló nekem sztem 1 év múlva lesz, mert ez nagyon drága lesz kártyafüggetlenül.
-
Misály
addikt
Elejen meg szkeptikus voltam, a keszulek se tetszett de tudvan hogy mire kepes a mostani keszulekem (N8) es mire ez, elgondolkoztam rajta. Gondolkodtam hogy megvarom wp-vel (nagyon bejon a wp, es a mely ms integraltsaga kulon elony szamomra), de ahh vajudom meg rajta egyket honapot.
DroppaB mereteihez kepest nem mondhato sokkal nagyobbnak az elodjenel annyi hogy hosszabb, a tobbi kozel azonos nalam a meret ezert nem jon szoba.
-
Misály
addikt
Minel tobbet latom ezt a keszuleket annal jobban tetszik a design-ja... Pedig eleinte nem is tetszett...
Fasza, kimosta az agyamat megint a marketing.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 3D nyomtatás
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Mobil flották
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- BestBuy topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Goddess of Victory: Nikke
- iPhone topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest