- Azonnali mobilos kérdések órája
- Google Pixel topik
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
Új hozzászólás Aktív témák
-
TiX
csendes tag
Az én alaplapom is AM3+ foglalattal rendelkezik, bele is lehetne rakni a 8350-es Vishera CPU-t, de az alaplap gyártója nem ad ki hozzá új BIOS-t. Szóval ha bele is megy cserélnem kell, mert gondolom 2 év a támogatás, aztán annyi. Vehettem volna Intelt is ennyi erővel... Szomorú...
-
Teta1
csendes tag
Esetleg egy részletesebb Asrock teszt nem várható? Különös tekintettel az ASROCK FM2A85X Extreme6 bővebb tesztjére lennék kíváncsi.
Valahogy eddig nem találtam róluk részletesebb tesztet csak külföldi oldalakon.
(Ami lehet, hogy az én bénaságomnak betudható).
Vagy már érdemesebb megvárni a vásárlással a Kaverit és a hozzá tartozó alaplapokat?? -
Kingcold
aktív tag
válasz
Tankos5672 #4 üzenetére
OFF!
Az idézeted a The Grey ből van igaz...?
Remek film.... -
kromatika
veterán
jó cikk,köszi.lehet hogy a következő lapom biostar lesz.
-
Tankos5672
tag
Igazából én sosem szerettem ezeket a Biostar lapokat, bár találkoztam már ilyenekkel, gondom nem volt velük.
Ennek ellenére a cikk remek lett!
-
" Annyira unalmas már ez.." : Nem te lennél ha nem ezt írtad volna
Amúgy AM3/+-as foglalat elég régóta jelen van , és még most is hoztak ki belőle új procikat....
Erről ennyit..., pedig egyik oldalon sem állok, de ha megnézed az FM1/FM2 közti különbségeket, nos nem sok akad lábkiosztás tekintetében, inkább volt marketing a váltás, mint sem indokolt
-
Nagyon jónak tűnnek ezek a Biostar lapok, én csak azt sajnálom, hogy az FM2-es is kihalásra van ítélve, ettől függetlenül nagyon kellemes gépeket lehet rá összerakni.
Ami még pozitívum, hogy a hűtők egészen régről kompatibilisek a jelenleg futó szériákkal.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Garanciális MSI Katana GAMER 15,6"240Hz!i5 12500H(16X4,5Ghz)RTX 3060 6 GB VGA,32-64GB RAM/1TB SSD
- Bivaly MAGYAR Lenovo P1 gen2 (Core I7 32 Gb 1Tb 15" 4K 4Gb Nvidia) Laptopom eladó!!!
- HP ProBook 640 G8, 14" FHD IPS Touch, I5-1145G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- HP ProBook 640 G8, 14" FHD IPS Touch, I5-1145G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- HP ProBook 450 G7, 15,6" FHD IPS, I5-10210U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xbox Ultimate előfizetések
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256SSD+1TB HDD
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest