- Fotók, videók mobillal
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Aurát vált a Vivo V60
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hedgehanter
őstag
A kilabalas nekem amugy is egy kicsit viccesen hangzik igy 2 ev elmultaval hiszen evek kellettek a tonkretetelhez es viccesnek talalom amikor egy kis emelkedes van mindenki "huu de jo vege a szarnak" egy het mulva egy kis korrekcio "hat a kilabalas eleg ingatag labakon all".....
-
Hedgehanter
őstag
Vajon az S&P most felso tamaszt epit maganak...?
-
Hedgehanter
őstag
válasz
Hedgehanter #249 üzenetére
csak meg lett az a buzi 1130...
-
Hedgehanter
őstag
Az ciki (kicsi volt a stop loss)... Nekem meg megvannak a shortok, nem jo iranyba mennek de amig nincs meg az S&P nek az 1130 felett zaras addig nem erdekel...
Amugy is el fog telni egy par nap mire megindul valamerre szerintem es igazabol a legeslegtetejen shortolni ugyis majdnem lehetetlen szoval belefer egy kis minus...
Ha mar az jatek megy hogy megelolegezzuk a fordulast... -
Hedgehanter
őstag
válasz
Hedgehanter #238 üzenetére
Ma megint megelolegeztem a shortot hogy csutortokon vagy penteken meg zarjam oket....
-
-
Hedgehanter
őstag
válasz
Hedgehanter #218 üzenetére
3 tcp port 7000, 5020, 5030 kell a desktop platform-hoz... A TCP 6727 az meg a web based platform-hoz kell...
-
Hedgehanter
őstag
Azzal en is (otthonrol) csak a melohelyen tuzfal mogul nem megy....
Kirobaltam a questrade-s platformot tegnap az megy telorol bongeszoben es raadasul ott nincs day-trade "fuggoseg" szoval lehet megyek oda.... Nem mintha annyira day-tradelnek de azert szoktam es amikor meg csinalom akkor 2 van egy nap mert a fas-faz cserelgetem...
-
Hedgehanter
őstag
Hivtam megint oket bug van benne ne hasznaljam a webest......
-
Hedgehanter
őstag
Nem csak az a bajom hogy lassu....
A webes felulete 1 perc mig bejon meg mig frissit.... Letoltottem a desktop verziot de az sem igazan megy ha nincs kinyitva egy par port de az ok....
Meg aztan tele van a tokom az olyannal amikor valaki csinal egy webes GUI-t es hogy menjen nyissal ki portokat....Hat nem azert webes hogy menjen port 80-443-on konyorgom... Az sem erdekel hogy nem frissiti az adatokat mert szarok ra de lagalabb menjen...!!
Nagyon felhuzott amugy, az elso napokban nem tudtam belepni uknown error hivtam oket es mondtak mindjart hivnak vissza ami nem tortent meg... 2 napig ultem es vartam majd jo lett..Ma meg vettem volna es nem csinal semmit se uzenet hogy megvan, semmi....
Hivtam a supportot es mondta nem tudja mi van majd megnezi es hiv vissza.... Ez betette az ajtot, nekem ennyi eleg is volt....
Nekem csak az kell hogy vegyek meg eladjak de azt gyorsan, egyszeruen meg tudjam csinalni egy bongeszoben....
Nem vagyok happy at all (meg aztan a termeszetes hormon noveloket szedek es egy kicsit jumpy vagyok mostanaban).....
-
Hedgehanter
őstag
Na nyithatom a 3. accountomat valahol mashol az mbtrading nagyon nem jon be....
4 nap alatt 4x kellett telefonalnom a supportnak.... Lassu mint a tetu... Vagy velem van a gond....
-
Hedgehanter
őstag
Amugy meg egy akkora fej-vall-nak kinezo forma van kibontakozoban (bar mar a 2. kezet "noveszti").....
-
Hedgehanter
őstag
fLeSs Most nezem az MBtrading-nel a margin account day-trading buying power 4:1..??? Az nem puha arany...
-
Hedgehanter
őstag
Nem vehetek semmit amig nincs 25K-ra feltoltve a szamlam...
Venni akartam es az az uzenet fogadott hogy sorry you not authorised to make any transactions until the requirements are met vagy valami ilyesmi...
Meg jott az email ma hogy:
Our records indicate that you currently have an Q Call in the amount of $$$$. You have been previously flagged as a pattern day trader. This message serves to inform you that your account equity has fallen below the minimum $25,000 requirement for day trading accounts. Please contact us via e-mail at margins@Just2Trade.com or toll-free at 1- 800-597-8767 to inform us of how you intend to cover this call.
You will be not able to execute any opening transactions until this call is satisfied.
-
Hedgehanter
őstag
-
Hedgehanter
őstag
-
Hedgehanter
őstag
fLeSs te hol vagy es ott milyenek a szabalyok day-trade-re? Nalam most beszoltak hogy nem kellene annyit csinalnom (volt egy rossz vetelem hetfon (elutottem))...
Vagy csinaljak day-trade accountot de ahhoz maintain-elni kell a minimum 25K $....
-
Hedgehanter
őstag
válasz
Hedgehanter #180 üzenetére
De vissza is csereltem oket....
-
Hedgehanter
őstag
Nagy a kinlodas hogy merre menjunk....
-
Hedgehanter
őstag
válasz
Hedgehanter #169 üzenetére
Na oszt most mivan, nem tul jo GDP adat es megy felfele.....
-
Hedgehanter
őstag
A tegnapi nap utan benne vagy egy shooting star szeru akcio ha alatta nyit ami jo lenne a shortra vagy 1100-1080 korulig (bar a pre nem ugy nez ki)....
-
Hedgehanter
őstag
Valoban nem meggyozo ami latszik, felfele ott az 1100 meg az 1113 mint ellenallas alul meg az 1083-as 50 SMA ez most nekem teljesen 50-50% hogy merre megy (bar hogy nekem medve piac van azt mondja eses lesz)....
Nem irtad mennyi ideig voltak meg a papirok...
Az XRT-bol meg lehet valami nem ha megvan a 200 SMA?
Amugy mindet csak ugy eladtad vagy megnezted oket elotte hogy mizu?
-
Hedgehanter
őstag
Na Bernanke jol megmondta...
-
Hedgehanter
őstag
válasz
Hedgehanter #137 üzenetére
De a Morgan Stanley ma jon...
Mekkora gaz vagyok...
-
Hedgehanter
őstag
válasz
Hedgehanter #136 üzenetére
Meg jo hogy a JPM egy hete jelentett, varhatok ra hogy jo legyen....
Akkor majd az Apple ma elintezi hogy menjunk...
-
Hedgehanter
őstag
A VISN nagyon jol ment ma...
Ugy latom emelkedore fogadtal a papirjaid alapjan...
Jo lenne tudni mi lesz az irany, en csak azert csereltem le reggel a FAZ-t FAS-ra mert mar tegnap is neztem hogy nincs "ero" az esesben es a mai fos Goldman jelentes utan ha csak annyit esik mint ma reggel es rogton maszik felfele akor az nem jo jel az esesre fogadoknak...
Holnap meg jon a Morgan es ha az is fost jelent is van esely a felhuzasra de ha jo lesz akkor meg jon a penzeso..De amugy techikailag esere fogadok csak jo lenne a felfele swingbol kapni egy kicsit....
-
Hedgehanter
őstag
Nem volt az a FAZ olyan rossz vetel, bar ma eladtam es visszavettem a FAS-t....
-
Hedgehanter
őstag
válasz
Hedgehanter #122 üzenetére
Ugy nez ki a FAS-t mar a bankok jo jelentese sem fogja felhuzni...
Vajon az eurot mi huzza felfele a dollarral szemben..?
-
Hedgehanter
őstag
Jezus most nezem merre van az S&P...
nyaralasbol terek haza meg jo hogy amikor a 200 sma elesett FAZ ba ruhaztam be a tokem jo reszet... Bar a tobbi papir meg zuhanoban van....
-
Hedgehanter
őstag
Az valoban nagy bun lenne kihagyni.....
En a FAS-FAZ-zal "jatszok" mar egy ideje 1-2 napos tradeket csinalok a tokem egy bizonyos %-val, tegnap pl eladtam 25 ert a FAS-t es vettem FAZ-t amit ma eladtam 3,9% profit es vettem a FAS-t vissza..
Mar 4 hete csinalom ezt es eleg erdekesen alakul...
Alapvetoen en is long-ra fogadok amugy, bar a 200SMA jo lenne ha megmaradna mert ha elesik gaz lehet...
-
Hedgehanter
őstag
Azt irtad feljebb hogy nincs maci.....
1100 ala sztem nem megy, eleg meggyozoen vette a 200-at, bar felulrol meg meg fogja biztosan nezni...
En ugy szeretnem (szoltam az erdekeben
)ha az 50SMA-rol most megnezne a 200SMA-t majd onnan meg folytatna felfele az 1150 korulig....
-
Hedgehanter
őstag
Azert mar harmadjara fut neki a 200 SMA-nak alulrol (mar at is "vitte") 3 het alatt amibol en azt latom hogy nagyon "akarja"...
Meg aztan a rossz hirekre sem ugy reagal mint mondjuk 1 honapja...
A blogon erdekes szemmel nezik, bar en sem tennem ra a gatyam (a penzem van benne csak)
hogy most elajulas rally jon de emelkedni fog az tuti....
-
Hedgehanter
őstag
Azt hittem mar nem is foglalkozol a tozsdevel...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB SilentiumPC Signum SG1V TT 500W
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- 135 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (ELKELT)
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel 4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion 5 15ITH6H Gamer notebook - i7 11800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB W11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest