- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Jövőre az Apple megérkezhet 2019-be
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
DraXoN
addikt
Szerintem teljesen rendben van a most megjelent kártya. Ez egy új felépítés első generációs terméke. Jó eséllyel tervezéskor is a "kicsit óvatosabban" nem a csúcsra terveztek annyira vele teljesen "últolva" a paramétereket amíg nem tudják, hogy skálázódik a cucc (a való életben). És nyilván a felépítés miatt a driver kezelésen is módosítani kell.
Szerintem ez rendben van. Előbb venném a radeont mind a nvidiát ... és nem csak az ára miatt (bár más kérdés, hogy NEM NÉZELŐDÖK ilyen árkategóriában egyáltalán és nem is tervezek ilyet tenni (van jobb helye annak a pénznek, ha már annyit költenék valamire).
Mondjuk ... driverek szempontjából a tapasztalatom mindig ellenéttes, (általában) sose volt gondom a radeonokkal (persze, néha előfordul baki, de hol nem)... de mióta nvidiám van. Hosszú ideje újra... mert "olcsóbb volt" ... minden bajom van a játékok grafikai megjelenésével.. egyszerüen "villognak" a textúrák, átlógnak egymáson... lol, radeonnal ilyen sose tapasztaltam (nem a közeliek, a távoli-távoli textúrák, ismerőseimet kérdezve "szokott ilyen lenni" ... de csak aki nvidiás mondta, meg, hogy mindig ilyen.. azt nem hiszik el, radeonnal ilyen nem volt).. pár hónapja szereztem be egy 3070-et, sok időm nem volt mostanában játszani vele, csak kicsit control (akkor már RTX-el.. nem estem hasra), meg kicsi 7 days to die ... mind2 játékban észrevettem a jelenséget (mondjuk főleg a másodikban, mert ott nyílt terepen látszódik nagy távolságokkal, az elsőnél ritka a nagyon-nagy tér).. persze, lehet az elmúlt 2-3 hónap driverei hibásak mind ebben nvidiánál. Így abban nem hiszek, hogy bármiben jobbak lennének az nvidia driverek.
Egyébként vannak pletykák egy a mostaniak felé érkező 7990XTX kártyáról ami jövő nyáron jöhet (meg a mosta megjelentekhez képest jelentősen emelt órajellel érkező 7950 sorozatról).. 7990 "újdonsága", hogy kihasználnák az chiplet design előnyeit és nem több, de nagyobb memória chippeket (cache) kapna, ami azt pletykálják nem kicsit dobna a teljesítményén. De ez mind csak pletyka, hogy mi jön majd... ami biztos, valami refresh biztos jön RNDA4-ig ami csak 2024 végén jön.
Egyébként profit.. nem tudjuk mennyi is marad AMD-nél, ők csak a chippet adják el, a gyártóknál lehet a nagyobb profit rész ... nvidia meg ha így folytatja akkor lehet nem lesz idővel gyártópartnere, mert saját maga kezde el kiszorítani őket, EVGA nem véletlen lépett ki, nem hagy nekik semmi mozgásteret (profit szinten).
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPad topik
- Léghűtés topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen légkondit a lakásba?
- REpont és hulladékgazdálkodás
- Egy helyre gyűjti az eltérő áruházak játékait a Microsoft
- OLED TV topic
- Ford topik
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Új Bontatlan Mac Studio M4 Max 2025 14cCPU /32cGPU / 36GB RAM / 512GB SSD - Azonnal Átvehető Deák.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- ÚJ bontatlan S9 45mm Silver Stainless steel Cellular milanese fémszíj 199.900 azonnal átvehető Deák
- ÚJ kipróbálásra felbontott MacBook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billentyűzet Azon
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pulse RX 9070 XT 16GB Videokártya! Bemutató darab!
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Honor X7B szép állapotban 6/128GB fekete / 12 hónap jótállással!
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest