- Milyen okostelefont vegyek?
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Hová lett 1000 mAh?
- Fontos fejlesztéssel érkezik a Galaxy A17 5G
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gardaai
senior tag
Sziasztok!
Kaptam egy titkosított 5 TB HDD-t, szerettem volna levenni a titkosítást, gondoltam 1-2 nap azért elég lesz neki, így elindítottam.
25 óra alatt 25%-ot sikerült haladnia.. mivel nincs rajta fontos adat, mert minden le lett róla másolva, ezért inkább hagynám a visszafejtést, leformáznám és úgy venném le róla a BitLocker-t.
Itt a probléma.. nem tudom megszakítani csak szüneteltetni.
Mit tudok vele kezdeni? Adatsérülés nem érdekel, csak a HDD maga ne károsodjon. -
Pro verziótól itt egyszerűbb eltávolítani:
Home verziónál marad csak a parancssor, de ahhoz meg admin jog kell. Ha az nincs akkor marad a szokásos kiadás az óra mellett.
Egyébként így:manage-bde -lock f: -ForceDismount
a szürkével írt nem kötelező (ha az adatvesztést kerülni akarjuk)Gondolom a C: meghajtón úgyse fog működni, a TPM-el titkosított belső meghajtóknál is kérdés mi történik (új hozzáférési kísérletnél újra automatikusan feloldódik?)
-
Rimuru
veterán
Csak egyszer kell kiadni nem? akkor miert nem csinalod terminalbol (cmd/powershell)?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged