- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Magisk
- Samsung Galaxy S10 és S10+ duplateszt
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- iPhone topik
- Olasz webshop szivárogtat Honor Magic7 árakat
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Mit tudunk a Pitaka márkáról, és milyenek a kiegészítőik?
- Vodafone mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gardaai
senior tag
Sziasztok!
Kaptam egy titkosított 5 TB HDD-t, szerettem volna levenni a titkosítást, gondoltam 1-2 nap azért elég lesz neki, így elindítottam.
25 óra alatt 25%-ot sikerült haladnia.. mivel nincs rajta fontos adat, mert minden le lett róla másolva, ezért inkább hagynám a visszafejtést, leformáznám és úgy venném le róla a BitLocker-t.
Itt a probléma.. nem tudom megszakítani csak szüneteltetni.
Mit tudok vele kezdeni? Adatsérülés nem érdekel, csak a HDD maga ne károsodjon.↪ PlayStation játékok / PS Plus előfizetés - olcsóbban - akár több ezer forint kedvezménnyel!! https://bit.ly/hardverapro-psn-gift-cards-by-gardaai
-
Doky586
nagyúr
Pro verziótól itt egyszerűbb eltávolítani:
Home verziónál marad csak a parancssor, de ahhoz meg admin jog kell. Ha az nincs akkor marad a szokásos kiadás az óra mellett.
Egyébként így:manage-bde -lock f: -ForceDismount
a szürkével írt nem kötelező (ha az adatvesztést kerülni akarjuk)Gondolom a C: meghajtón úgyse fog működni, a TPM-el titkosított belső meghajtóknál is kérdés mi történik (új hozzáférési kísérletnél újra automatikusan feloldódik?)
-
Rimuru
veterán
Csak egyszer kell kiadni nem? akkor miert nem csinalod terminalbol (cmd/powershell)?
Vigyázat, csalok!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hibás iPad 2 WiFi + Cellular 16 GB + kábel
- ÚJ, dobozos, 10" Android Tablet (+billentyűzet, toll, tok, headset, tőltő)
- Canon MF416dw Mono WIFI-s Multifunkciós lézer Nyomtató/Másoló/Szkenner/Fax
- GoPro 9, 10, 11, 12 akku és töltő
- GAMER GÉP /I5 9400-6 MAG + 16GB DDR4 + MSI 1660 Ti 6GB DDR6 O.C. + 128GB SSD + 4TB HDD + FSP 500W/ !
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest