- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Google Pixel topik
- VoLTE/VoWiFi
Új hozzászólás Aktív témák
-
asadasad22
őstag
válasz
Rickazoid #27 üzenetére
vannak bizonyos tipusu oldalak, amiknel a media, az egesznek a kinezete a lenyeg, az oldal tobbi resze (szovegek) szinte elhanyagolhatoan keves, szerintem semmi baj nincs azzal ha ezek egy flash-ben vannak. meg megis milyen reszeit tiltanad le egy flash oldalnak, egyaltalan hogy hataroznad meg hogy mi szamit egy reszenek?
a linkelt oldalakkal szerintem semmi baj nincsen, ilyenekhez hasonlot sem lattam meg html-ben vagy masban hasonloan igenyesen megoldva.. a star trek-es oldalnal nem felejtettel el veletlenul az enter official site linkre klikkelni?ami a navigalast illeti: nagyon is lehetseges es kivitelezheto, pl. az elso oldalon amit linkeltem is teljesen jol mukodik, pl: [link]. a bongeszo oda-vissza nyilaival is lehet rajtuk navigalni.
szinten csak a fejleszton mulik megvalositani, nagyobb szerkezetu oldalaknal illik is igy megcsinalni.multimediat tolt be, amiben lehet szoveg, kep, kod, barmi. nemtom ezzel mi a baj. es ha mar itt tartunk, tovabbi elony hogy mivel minden platformon ugyanugy mukodik, az ilyen oldalakat nem kell kulon pl. a fos internet explorer-en is mukodokepesse tenni hogy ne legyen minden elcsuszva es legalabb hasonlitson arra ahogy a tobbi normalis bongeszoben kinez a dolog.
-
asadasad22
őstag
válasz
Rickazoid #22 üzenetére
tovabbra sem ertem, hogy milyen emulaciorol beszelsz, de szerintem te magad sem.
a platformfuggetlenseg pedig egy teny, amirol mar mondtam hogy nem fogok es nem is lehet vitatkozni. lehet hogy neked a hobbijaid koze tartozik hogy bizonyitott tenyeket kopdoss mindenfele racionalitas nelkul, de nekem ennyi idom azert nincsen, es az ebben valo vitahoz keress mas, az ehhez a szinthez megfelelo vitapartnert.
a "nem lehet flash nelkul megcsinalni" dolgot pedig nemtom miert erolteted, en azt mondtam, hogy sok fele oldalt manapsag nem erdemes masban megcsinalni. linkelhetek flash oldalakat amikhez foghatot biztosan soha nem fogsz talalni html5-ben, de azon vitatkozni hogy meg lehetne-e csinalni vagy sem megintcsak azokhoz a vitakhoz tartozik, amikben nem kivanok reszt venni.
ha olyan jol kinezo oldalakat akarsz latni, amikre a flash a legalkalmasabb, erre tessek -
asadasad22
őstag
válasz
Rickazoid #20 üzenetére
viszonylag gyors, de egyaltalan nem gyorsabb mint a legtobb flash oldal amit lattam es amikben joval durvabb dolgok voltak, es errol beszeltunk itt, az alapjan amit te irtal, egyertelmuen gyorsabban kene mennie mint egy hasonlo flash oldalnak, ami ranezesre is tavol all a valosagtol.
akkor mutass szepen 50 olyan html5 oldalt amilyet en. nem fog sikerulni. akkor meg mirol beszelunk?
ez a 64 bites duma meg harmatgyenge. azt a kerdest is esszeru lett volna feltenned: miota hasznalnak az emberek 64 bites bongeszoket? egyaltalan miota vannak 64 bites bongeszok? amig a legtobb bongeszonek sincs hivatalos 64 bit tamogatasa (ff-nek legalabbis nincs), addig nem olyan egeto hianyossag a flash player 64 bites valtozata sem. mellesleg a linkelt oldalon is azt irjak, hogy tervbe van veve, es a 10.1-es player kiadasat kovetoen valoszinuleg ki is adjak. es mivel biztos vagyok benne, hogy az emberek legalabb 99.9%-a meg 32 bites bongeszot hasznal, szerintem nincsenek annyira elkesve vele.
egy epeszu 64 bites kornyezet pedig teljesen kompatibilis visszafele a 32 bites programokkal, szoval ne beszeljunk butasagokat. nem erdekel hogy teged erdekel-e definicio, de a flash teljesen platformfuggetlen, ennek te pedig a szoges ellentetet magyarazod, innentol kezdve megintcsak felteszem a kerdest: mirol beszelunk? tenyeken nem lehet vitatkozni.
megis milyen gondjai lennenek 64 bites kornyezetben? nalam is 64 bites kornyezetben fut a 32 bites flash player, teljesen nativ modon, nem kell semmit emulalni, soha semmi baj nem volt vele. nem is ertem hogy mirol beszelsz. -
asadasad22
őstag
onmagaban a videora valoban jo lehet a html5, ha vegre megegyeznenek a vegleges specifikaciokban, viszont osszetettebb dolgokat (foleg dinamikusabb megjelenesu oldalakat) flash-ben a legcelszerubb megoldani.
sok olyan oldal van ahol a latvany az egyik fo elem, akkor miert ne akarjon jol kinezni? pl egy ilyen oldalt megis hogy oldanal meg html-ben? meg van a flash felhasznalasi terulete, hidd csak el, irritaljon csak nyugodtan.
az a konyv amit olvastal meg lehet h nem eleg up-to-date, a kicsit is komolyabb oldalakbol kb egyik sem nagyon mukodik javascript nelkuli bongeszovel teljesen.
olvastam amit irtal. azt irtad, hogy a flash platformfuggo, ami szoges ellentetben all a valosaggal.#9: alapbol blokkolom a reklamokat, de a kedvedert megneztem es ami reklam volt ott, a procit 0-1%-ban hasznalta nalam.. gyanus volt, ezert ujratoltottem a lapot, es beugrott egy valoban eroforraszabalo reklam, ami 10-20%-ban hasznalta a procit, ami tenyleg botrany, de azert a 100%-nak a negyede sem volt meg soha. amit pedig irtam a szarul megirt dolgokrol, ne felejtsuk el..
-
asadasad22
őstag
flash-nel jobb sokfele (foleg bemutato jellegu) oldalra egyszeruen nincs, akarmit mondasz.
abbol az ezeregy jobb, gyorsabb, eroforras-igenytelen mas megoldasbol egyet ha megemlitenel, azzal azert joval elorebb lennel. nem mellesleg a flash teljesen platformfuggetlen, mielott megtobb butasogot osszeirkalsz.
mondj csak nyugodtan peldat, mert ilyet en meg nem lattam. mondjuk nem is 386-os geppel dolgozok.
es nehogymar egy szarul megirt flash oldal miatt szold le az egesz platformot.
mutassak szarul megirt html oldalt? mutathatok, de semmit nem bizonyitana azzal kapcsolatban hogy maga a platform szar lenne, remelem ezen nincs mit magyarazni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Windows 10
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090
- AKCIÓ! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Corsair 4000D Airflow 1000W
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
- Akciós Windows 10 / 11 Pro OEM Licenc Kulcs 100% eredeti, jogtiszta!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest