Hirdetés
- Megjelent a OnePlus 13T
- iPhone topik
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Fotók, videók mobillal
- Honor 90 - modellalkat
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Google Pixel topik
- Minden téren tudott fejlődni a Motorola Razr 60 Ultra
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cattle_Decap
tag
Ha az Asus udvoskeje megkapja a pletykalt 5800 mAh-s akkumulatort lehet meger egy probat a 120 Hz-es display ellenere is.
-
fogtunder
nagyúr
Vajon az új Exynossal ki fog bírni egy napot a Note úgy, hogy másnap reggel ne sírjon a töltőért? Az S10+ nem igazán tudott ennyit hozni, és mindehhez van benne 18W-os "gyorstöltés". Nagyon akartam szeretni azt a telefont, de a P30 Pro mellett ilyen szempontból egy vicc.
-
enginev3.0
félisten
Hú de örülök neki hogy nem tetszik az idei Note
Kicsit féltem tőle hogy majd meg akarom venni -
Taci
addikt
Igaz, mert az 5x zoom-mal csak követne, de nem újítana (és ki tudja, mit fejleszt közben a konkurencia, és akkor már nagyon le lesznek maradva). Bár az is több lenne, mint a mostani. És ez kedd este jutott eszembe, amikor próbáltam volna valami használható felvételt készíteni a holdfogyatkozásról, csak hát ugye nem tudtam "elég közel menni".
-
Aryon87
félisten
-
hemaka
nagyúr
Majdnem tud annyit, mint a tavalyi A12 bio😂
-
noro79
tag
válasz
Whiteshark13 #8 üzenetére
Nincs annyi innováció. Addig is csepegtetik,hogy mindig legyen valami. Szerintem stagnál a mobil fejlesztés
-
Whiteshark13
tag
A GSM Arena szerint csontra ugyanaz a kamera lesz benne, mint az S10+ - ban, megfejelve egy 3D ToF szenzorral, ennyi. Úgy, hogy állítólag van már 64 megpixeles moduljuk és 5X-ös optikai zoomra képes moduljuk is. De nem baj, nem kell az még. Majd talán az S11-ben. Mint ahogy LPDDR5X RAM és UFS 3.0 tároló is van. Nem olyan egetrengető dolgok ezek, de én személy szerint úgy gondolnám, hogy az abszolút csúcsnak nevezett telókba - pláne ennyi pénzért! - kerüljön már bele minden összetevőből a legjobb, legújabb!
-
Atocha
senior tag
válasz
Whiteshark13 #5 üzenetére
En egyszer vettem samut es akkor eldontottem, hogy soha tobbet.
Eddig jo dontesnek bizonyult. -
Taci
addikt
válasz
Whiteshark13 #5 üzenetére
A három felsorolt közül vajon a Note10-ben már benne lesz valamelyik (vagy akár mindegyik)? Engem főleg az utóbbi érdekelne, nagyon irigylem a P30 Pro-soktól.
-
Whiteshark13
tag
Aki - magamat is beleértve sajnos - megvette a "félkész" S10-ek valamelyikét, az így járt. Kicsit lemaradt a Samu minden téren. Gyengébb SOC, több éves kamera, hiányzó újítások (LPDDR5X, UFS 3.0, 5x optikai zoom, stb.), és egy hektikusan működő, idegesítő ujjlenyomatolvasó. Gratulálok! Főleg magamnak, hogy valami perverz oknál fogva ezt vettem.
-
AS
félisten
7 nm-es node-on fabrikált Exynos 9825 válthatja
Ez jó nagy kicseszés volt a S10 , S10+ tulajokkal, (EU)mert már alapból ez kellett volna bele. Igy már S850 el partiban lesz. (talán) -
tabu3x
tag
Mindegy milyen vassal jön, a következő Android verzió majd ezt is erodálja, ahogy a Pie is a Note 8-asomat röcögőssé varázsolta
-
noro79
tag
Napi note10.....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A ROG Phone 2 hivatalosan, a Note10 Pro több piacon pedig a pletykák szerint vet majd be Snapdragon 855+ mobilplatformot. Európában az utóbbi a 7 nm-es Exynos 9825-tel futhat be.
- Xiaomi Redmi 14C 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó 4 hónapos Samsung Galaxy S24 Ultra (12/256Gb, titán fekete), garanciális, ajándékokkal
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Álmodj nagyot: RTX4060-tulajdonosként! 0% THM-re is!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10850H 16GB RAM 1TB SSD Quadro T1000 W11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest