Hirdetés

Keresés

Hozzászólok Aktív témák

 • Timer

  addikt

  Megerősítem, ezzel az appal használható például a Fitbit Charge 2 a Huawei P9 2017-en is, enélkül csatlakozni sem tud. Ismert hiba, hogy a Huawei problémás, de a tesztelők Samsunggal is szívnak, ezt fogadom kissé kétkedve.

  @Tech: elhiszem, elfogadom, de én meg csak azt tudom írni, amit én tapasztaltam. Flex volt az első Fitbitem, még Lumiával használtam, aztán OnePlus 3 mellett.Charge 2-re váltottam, mert a Flex 2 kevés volt, így azt inkább a feleségemnek adtam. A Charge 3-at csak azért vettem meg, mert akartam, a Charge 2 azóta a családban él tovább, hibátlanul, napi használatban. Egyet Édesanyám is használ, szintén hibátlan. Van iPhone, OnePlus 6, OnePlus 5T, és 7 Pro is a használt eszközök között, semmi gebasz nincs velük. Régebben olyat én is láttam, hogy a hívásjelzés késett, az akku optimalizálás kivétele, és az always connected bekapcsolása megoldotta.

  Még egyszer mondom, nem vagyok Fitbit nagykövet, de vagy nagyon elszarta a cég az új generációt, vagy itt volt valami hiba a teszteléssel, mert nekem eddig ez a gyártó csak az Aria 1 révén okozott csalódást, amit az Aria 2-vel feledtetni tudott. Ettől függetlenül azt aláírom, hogy a piaci csúcsmodellekkel együtt KELL működnie egy ilyen eszköznek, nincs mese, a gyártó sara, ha ez nem így van.

  [ Szerkesztve ]

  Azt kapod, amit adsz.

Hozzászólok Aktív témák