- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Steady74
addikt
Meglátjuk, legfeljebb 6x fordulok
Zolynet: jaja, erre gondoltam én is az elején kell feltankolni.
Pálinkáspoharak elrakva 6 db. Jófajta pálinkát ki prezentál? Asszem az újoncok szoktak.. viszek azért valamit én is ha reggel el nem felejtem.
Jóccakát, várom már a holnapi napot!
-
Steady74
addikt
kicsi poharat tudok vinni párat, majd kérem vissza őket, üvegből vannak
van büfé? napközben, kv, üdítő. Pizzarendelés nekem is ok kp-val készülökPapa elteszem akkor a kukorica-készletemet teljesen, bontó is van, az nem baj ha hozol amúgy. lesz vagy10-12 doboz így.
HA nem muszáj nem vinnék taligát, szóval ne a félszigetre rakjanak. Vagy ez mitől függ?
-
galervin93
addikt
Tuti száz hogy a meleg(edő) időben kiáll a hal akár az első törésre is. Lesz vagy huszonegykét fokotok, legjobb.
Nem tudom milyen a keszeg állomány, ők ebben az időben simán feljönnének víz közé is, ha kárász-ponty a többség, akkor marad a fenék, de kb. a nyakamat tenném rá, hogy kiállnak part elé.
Szép időtök lesz, nagyon sajnálom hogy nem tudok menni, jó lett volna talizni, de töltsetek fel sok képet-videót a távol maradóknak! -
BlackmMmDog
aktív tag
Ha most nem megyünk, én részemről a péntekek és a szombatok jók.
Jelenleg ezt látom: nem lesz viharos szél, de 7mm esőt mutat és 14 -17 fok lesz.Holnap 17 órakor tervezek vissza jelezni a tónak, addigra szeretnék visszajelzést kapni.
Ha nem most akkor rá kérdezek hogy mikor szabad a tó, akkor már jobban lehet tervezni. -
BlackmMmDog
aktív tag
A horgászengedélyt (horgászjegyet+ fogásinapló) azt komolyan veszik, ha az nincs peca sincs itt
Más magán tavakon 2017-től (ekkor kezdődtek az ellenőrzések)kérik el, itt már 1-2 évvel előtte. -
BlackmMmDog
aktív tag
-
PpenoO
őstag
RSD szerintem, Csepel, Francia öböl vagy a makádi ezüstpart. Majosligetben egyetértettünk. Tiszakécskét nem ismerem de holtág nem hangzik rosszul, csak lehessen pizzát rendelni, worst scenario összeütök nektek egy bográcsot, fogtok egy két pontyot korar reggel, Hermányi es Kunember termeli a keszegeket még egy jó halászlé is összejöhet.
-
iceQ!
addikt
Elkészült.
Lehet írni a helyszíneket, időpontokat.
-
-
PpenoO
őstag
Akkor kécske ki is száradhat felőlem.
Viccet félretéve topikgazdánk nem csak poénkodott a keszegezéssel kapcsolatban?
Illetve majosligeten tuti kell lennie annyi helynek, hogy elférjünk egymás mellett, IceQ intézi a ViP horgász és bográcshelyet illetve a konzumhölgyeket. A víz tiszta és mély, nektek illene ott egy raklapnyi halat kiemelni, csaxólok.
-
Steady74
addikt
Tiszakécske tetszik, sok a keszeg.
Majd nézzük meg az ország melyik részéről jönnének többen, és arrafelé menjünk. Kérdés, hogy ki foglalja majd a helyet, ha megvan tó? Szerintem e hét végéig legyen meg a helyszín és 2 időpont. Nyugat-Közép-Kelet MO, három részre osztva az országot meglátjuk mi jön ki.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gigabyte B450M S2H + Ryzen 5 1400 kisebb-nagyobb hibával
- Nokia 105 4G (2023) charcoal, Nokia 110 4G (2023) midnight blue
- ASRock B550 PG Velocita + Ryzen 5 3600 + 32GB (4x8GB) DDR4 3600Mhz CL18
- Philips 58PUS8505 Smart LED Televízió,146 cm, 4K Ultra HD ,Android, Ambilight, HDR10+ KIJELZŐHIBÁSAN
- Canon EOS 250D kiegészítőkkel, táskával (CSAK 200 expoval !!! )
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte G5 KC Gamer notebook - i5 10500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- 1-12 részletre.Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - FEKETE. 2 év garancia!
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- Lenovo S10-2 Intel Atom retró csajszis netbook eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest