- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
FireFox1996
őstag
Én biztos oda ülnék
Viszont csak 2-es tóhoz ülhetünk:
"2-ES TÓ: 4 hektár, 2,5 méteres átlagmélységgel. Extrém mennyiségű ponty és amúr állománnyal, 1-8 kilós súlyban, azok számára, akik szeretik a finomszerelékes horgászatot és sokat szeretnek fogni. (új vendég első horgászata kizárólag ezen a tavon lehetséges, kizárólag finomszerelékkel)" -
Steady74
addikt
Nem kérdés, hogy Ti nyertetek!
Újabb fiatal pecással bővült a csapat, jansky2 személyében. Klassz srác, jöjjön máskor is.A reggeli pálinkák (szilva-dog, mézes-Zolynet, irsai-jansky) jók voltak, kellett a szendó, hogy egyenesbe jöjjek :)
A társaság szuper volt, tényleg. Kunember kipróbálta a matchbotozást, én egy kínai spiccbottal is pecáztam. Mondjuk ez az a tó, ahová többet nem megyek pecázni :) csilliárd apró kárász, ponty max 2.5kg, más nem jött. Ja de, apró kárászDec 31, készüljetek!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Villámgyors internet, egyetlen kártyával!
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest