- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Magisk
- Samsung Galaxy A16 5G - a hetedik évben megpihen
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Mobil flották
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Új hozzászólás Aktív témák
-
galervin93
addikt
válasz
Steady74 #399 üzenetére
Hátosztmír pont én?
Kicsit elvesztettem a mostani fonalat. Szilveszteri pecára szinte kizárólag a dél-pesti/varsányi stb. bányatavak jutnak eszembe a mélység és a halállomány miatt, de hogy hol nem kell messzire dobni, az jó kérdés, szerintem kevés az ilyen víz az időtájt. Meg beleszólhat még a jég is...
Tavasz egyszerűbb, én bedobok egy idegborzoló ötletet: Maconka.Nem kell bemutatni, de röviden: lehet suhogtatni kapitális pontyokra is, meg lehet láb alatt egerészni keszegfélékre is, vadölő feeder, match, rakó, spiccbot, minden adja a halat. Rendezett környezet, könnyen megközelíthető part, ebéd akár helyben is.
-
BlackmMmDog
aktív tag
válasz
Steady74 #409 üzenetére
3 óra út
,azt én kihagyom
Kkhalas is jó (addigra mindenki szerzen be WalterLandos pólót), Tóth tó is remek D. Gábor & S. Gábor horgászfilmje
Grillo
Kkfélegyházán is volt rengeteg fa ,de te kihagytad -
jansky1
senior tag
válasz
Steady74 #375 üzenetére
Köszönjük
Ne tudjátok meg milyen lecseszést kaptam jansky3-tól (vagy 2,5 még inkább), mikor hazaértem. Keddre szabit kell kivennem és elvinni horgászni, máshogy nem tudom kiengesztelniDec. 31. jó lehet, ha nem utazunk el. Majosliget?
Ha már Majosliget, itt a videó a sbirolinóról, amit említettem.Pecára visszatérve, sajnálom, hogy hagytam lebeszélni magam az elején a benti távról. Elég lett volna egy bottal a kinti 30-40 métert próbálgatni.
Kár, hogy nem jöttünk rá a megoldásra, de nem hinném, hogy ne lenne benne értelmes méretű hal, nem járnának ide ennyien, mint amennyi embert most is láttunk kint. Mondjuk gyanús, hogy ennyi bottal, ennyiféle technikával is csak az apraja jött. Mai verseny eredményekre ránézek majd, ott mit sikerült fogni.
A többi remek volt, szokás szerint. -
-
BlackmMmDog
aktív tag
-
BlackmMmDog
aktív tag
válasz
Steady74 #268 üzenetére
most beszéltem a tóval, mindent lehet csak pergetni nem.(biztonság kedvért egy feeder is legyen, ha most nem áll ki a hal).
Tó 2009-ben készült el nincs akadó, az alja finomagyag, 5 m alatt letörik 1,5-re.
Sok a 2 nyaras ponty (80 dkg) benne, de 30-40 dkg is előfordul. Elkell dönteni hogy sok kicsit, vagy egy nagyobb csalival kevesebb nagyobb halakat.
Kárász állomány 10dkg-1,5 kg-ig jöhet átlagban 20-30 dkg ,de a peca alatt 3-5db jöhet az 1 kg felettiekből is.
Összefoglalva por kajával és 6-8mm csalikkal akár 60 ponty is jöhet +40-60 kárász.
Nehezebb kajával és 10-12 mm csali vagy hajszállon 3 szem kukoricával 4-5 ponty a hazavihető méretből és 5-10 kisebb pontyok +kárászok.
5 kg feletti méret random jön , itt nem fogtam pedig van benne egészen 14kg-ig.Eltudok jutni. Köszönöm a felajánlást
Szerk:
Tíz helyet foglaltam le. -
BlackmMmDog
aktív tag
válasz
Steady74 #167 üzenetére
7-kor nyit és 18-kor zár.
Találtam festés közben spejzben egy félliteres palackban pálinkát, szerintem vagy szilva vagy barack lehet.igaz eset Szankról:
7 -re értünk vízhez, egy öt fős baráti társaság is (még józanul)
8-kor egyik :- Bélám hol az a k..va pálinka
- Már meg ittuk, de Krisztián ebédhez hoz ki
-miért csak ilyen keveset hoztál
- 2l hoztamVolt álltalános tanárom elnézet arra. Egyikük a székben nyitott szájal alut, de a lépteivel felébresztette utána olyan szép x-et dobot nekem
(nem dobtak be eddig
)
-
-
jansky1
senior tag
válasz
Steady74 #102 üzenetére
Gombostű elhelyezve
[link]Megközelíthető Fischerbócsa felől, azonban Bpről érkezőknek BP-M5-Kiskunfélegyháza irányt javasolnám
Körbe lehet autózni a tavat. A félszigeten lehet horgászni, de autóval oda nem lehet felállni. A félszig feletti szűkebb öböl kíméleti terület.
Szerintem bátran álljatok neki keszegezni, max nem azt fogtok
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Hálózati / IP kamera
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Háztartási gépek
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Apple watch Series 10 42mm Silver 2027.05. Apple jótállás
- Nad Masters M10 BluOs integrált erősítő és hálózati média lejátszó
- Apple Watch Ultra 2 49mm Esim, Új állapotban, Akku:100%, 36 hónap Garancia, Titán Színben
- Aoostar WTR pro nas eladó, 8c/16t Ryzen7 5825u, 16GB DDR4 ram, 512GB SSD, 2X 2.5G lan, 4 HDD slot
- Bivaly erős Lenovo T14 gen4 (13.gen Core I7 32Gb DDR5 1Tb SSD) + 2 év GARANCIA
- Apple iPhone 14 128GB , Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest