Új hozzászólás Aktív témák
-
Steady74
addikt
válasz
vendingo #237 üzenetére
Az egyesület titkárával egyeztettem:
- a napijegyet egyénileg kell megvenni a Varia vegyesboltban, Bajcsi Zsilinszky út 22/a
- kaját lehet rendelni, ezt Tween is megerősítette. A parkoló előtt van valami láncos szerkezet, addig jöhetnek be, így odáig ki kell menjünk. Én fogok rendelni.
- illemhely nincs, szrni senki nem szrhat csak rózsa vagy jácint illatút
- 6 körül érkezünk, a korábbi képen megadott fehér résszel szembeni oldalon leszünk, a titkár úr ki fogja jelölni a helyet, megkapjuk aznapra. Nem tudom ott lesz-e reggel, de ha igen (Csapó Gergely, aki egyben halőr is) mondják a korábban érkezők, hogy a horgásztalálkozóra jöttek.
- Viszek 4 kerekű kiskocsit a bepakoláshoz (kb.500m) szívesen odaadom bárkinek behurcolkodni.
- én Szeszkazánt veszem fel Érden kb 4:45-kor, Hermányi féle csapattal tali az M7-esen az OMV kútnál, telefonon beszélünk majd.Huncutoknak mondom, hogy a pellet pumpát elrakom
#238: bzmeg
-
Steady74
addikt
válasz
vendingo #185 üzenetére
Előkék nálam is lekötve, 17/19/22 méretekben, rakós botra remélem elég lesz. Mondjuk ami a 22-est eltépné, az már a bottal meg a kihúzott gumival együtt már a túlpartot szántja
Jó időnk lesz, talán a szél sem lesz komolyan zavaró, bízom benne, hogy igazi örömpeca lesz. Én sok beszélgetésre, sétára készülök, a többieket ismerve szerintem jó lesz a hangulat.
-
Steady74
addikt
válasz
vendingo #127 üzenetére
6 órai érkezést terveztem de ha korábban szeretnétek mehetünk csak akkor szólni kell a jegyvásarlás miatt. Fel6kor már állítólag meg lehet venni valami kiss boltban.
Csalit tudok vinni vannak kis pelletjeim.
Ha kicsi a kosár akkor nem is szoktam belenyomni a csali pelletet hanem a kész, megtöltött kosár tetejébe nyomom bele a horgot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- NBA és kosárlabda topic
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hosszabb bemutatót kapott a Borderlands 4
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Windows Insider Program
- Autós topik
- Nagyrobogósok baráti topikja
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Új Bontatlan Mac Studio M4 Max 2025 14cCPU /32cGPU / 36GB RAM / 512GB SSD - Azonnal Átvehető Deák.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- ÚJ bontatlan S9 45mm Silver Stainless steel Cellular milanese fémszíj 199.900 azonnal átvehető Deák
- ÚJ kipróbálásra felbontott MacBook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billentyűzet Azon
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi A3 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Samsung Galaxy S23 Ultra , 8/256 GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged