- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- iOS alkalmazások
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Fotók, videók mobillal
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Bemutatkozott a Motorola vékonymobilja
- iPhone topik
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
De, pontosan azon értetlenkedek. Idáig abban a hitben éltem, hogy macriummal már nem lehet ingyen bohóckodni. Ráadásul ahogy írtam az előző hsz-ben, március végén nem tudtam megoldani egy mezei backup-ot ezzel a programmal. Pedig legalább 30-40 alkalommal klónoztam ssd-t, pont a korábbi logout-os írásnak köszönhetően.
#19King Unique
Akkor nem tudom mi lehetett a hiba forrása a március végi történetnek.
Alapvetően gépet cseréltem volna az ssd körül, és 99% eséllyel probléma nélkül átvészelte volna az oprendszer a gépcserét, de idióta mód túlbiztosítom magam (főleg melós gépeknél), és amíg nem tudtam backup-ot készíteni (a legjobban belakott rendszer volt), addig az ssd-t sem voltam hajlandó átrakni az új gépbe. Beállítottam mindent, ahogy korábban tettem, de 0%-ról nem mozdult el a dolog.
_____A témaindító írás gazdájának köszönöm még egyszer az előző ilyen jellegű tesztet is, mert rengeteget segített nekem és családtagjaimnak (+ismerősök, kollégák).
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3551,100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2036
- HP EliteBook 840 G9 i7-1265U 16GB 512GB 14" FHD+ 1 év teljeskörű garancia
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest