Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Kikapcsolható lesz a PWM az iPhone 17 modelleken
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Anakin007
aktív tag
Köszi a cikket, épp aktuális lett/volt. Annyi kiegészítésem lenne, hogy laptopnál a legtöbbel szívás van, mert pl. a Hasleo nem támogat semmilyen USB-s eszközt klónozásra! Laptopnál pedig általában nincs más mód, csak külső, általában USB-s mobile rack, amibe az új SSD kerül.
Multiboot-os rendszernél nekem, most, a Macrium vált be egyedül. A többi összef*ssa magát a linux-os partícióktól, legalábbis ma, nálam, mind valamilyen hibát dobott, sokszor már a Win-es C partíció klónozása közben is.
Az is megmérne pár feljelentést, vásárló megtévesztése miatt, amit a legtöbb közismert szoftvercég csinál. A PQMagic utódját keresve állandóan (!) abba futottam bele, hogy az ingyenesnek hirdetett program ingyenes verziója pont nem csinálja meg, amire verik magukat az önreklámokkal, hamis user-feedback-ekkel (migrálás, klónozás). Legalábbis mai állapot szerint, a tesztben is szereplő Aomei, Easeus, Diskgenius vackai. Ingyenesen semmire nem képesek többre, mint a Windows disk manager-e.. De ez egy másik történet lenne. Sajnos két nap és egy tucat program free verziójának kipróbálása után találtam ezt a tesztet.
A Clonezilla live rendszere is tökéletes lenne amúgy, nincs baja az USB-s céllemezzel, viszont ha a céllemez kissebb, mint az eredeti, akkor az is meghal.
Ez a Macrium, amiről soha nem hallottam még és nem is nagyon ajánlgatja a google, tökéletesen bevált, mégegyszer köszi az írást és az időd!
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5 Digital Edition Slim - majd 2 év garancia
- Asus TUF GTX 1660 Super OC 6GB
- 3 TB WD RED (WD30EFRX) 1000+Nap 100/100
- PlayStation 5 DualSense Controller - Death Stranding 2: On the Beach Limited Edition
- AZONNAL VÁSÁROLOK RTX 4090 és RTX 5090 videokártyákat! Akár nem működő, hiányos, sérült is lehet!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3249
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest