- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Google Pixel topik
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen GPS-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
fi:zi'k
nagyúr
Én régen viszonylag sokat olvastam könyveket. Aztán lett internet elérhetőségem és kb mintha kettévágtak volna. A betűmennyiségem ugyanúgy megvan, csak ennek 99%-át a monitoron keresztül kapom meg most.
Én a hangos könyveket sosem értettem. Ha nem figyelek rá, akkor mindegy mi szól a háttérben, ha meg figyelek, tehát külön időt szentelek rá, akkor már inkább elolvasom.
-
SOAD19
addikt
Hopsz, ez dupla lett.
-
SOAD19
addikt
Sajna én soha nem voltam nagy könyvolvasós fajta
, a kötelező olvasmányokat se szívesen olvastam el, pont a kötelező jellege miatt.
Viszont, így megzenésítve, már más a leányzó fekvése, na nekem ilyen köntösbe csomagolva kell beadagolni.
A zeném a gyengém. Azért, jó lenne, majd rávenni magam az olvasásra is, akár netes, akár hagyományos olvasásról legyen szó.Mostanában Ágnes, Radnóti feldolgozásait hallgatom nagy előszeretettel, ajánlom mindenkinek a figyelmébe!
Ágnes Vanilla - Töredék
További számokÉs végül kösz, hogy megismerhettem a Ismerős Arcokat.
-
Eastman
addikt
Nagyon szép!
-
nincsisbéla
aktív tag
Ismerős Arcok...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470M - i5-3GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP Elitebook 8570W - i7-QM I 16GB I 750GB I 15,6" HD+/FHD I Nvidia I W10 I Garancia
- LG UltraGear Gaming Monitorok: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen,
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest