Hirdetés
- iPhone topik
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- OnePlus 15 - van plusz energia
Új hozzászólás Aktív témák
-
Offolhatunk nyugodtan, engem nem zavar.

"Aki gyengébb hangfalakkal rendelkezik, nem biztos, hogy jobb hangkártyával többet nyer, mint új hangfalakkal." - Azért én sem az "1000Ft-os madaras teszkós" hangrendszernek látszó termékekre gondoltam. Nyilvánvaló, hogy csak akkor érdemes hangkártyát fejleszteni, ha van egy jobb hangrendszered (és visszafelé is igaz).
Amit említettem Genius 1250X, az egy nagyon jó ár/érték arányú szett. Pár hibája van, de rengetegen dícsérik a hangját. A kinézete sem utolsó... Filmnézéshez állítólag sokkal jobb, mint egy 2.1, mert nem nyomja el a mély a többi tartományt, így minden szépen hallható marad. A 2000X is nagyon jó...
Én sem áldoznék audiophile rendszerre, 9 m²-re teljes mértékben fölösleges. Felcsapom a Sennheiser HD202-t és azzal hallgatózom. Ez sem százezres kategória, de ár/érték arányban szintén verhetetlen.
hcl: Régebbi, kisebb teljesítményű gépekre nagyon jók az ilyen beépített codec-es lejátszók. Linux alá is van jópár... Media playerek összehasonlítása
Viszont egy olyan régi gépre szerintem a KMPlayer már túl nagy teher lenne. Sok animált menü van a programban, áttűnések, stb., szerintem ez már csak lassítana.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3878
- Új, Aktiválatlan iPhone 16 (128 GB) (rendelhető)
- Dell 14 Latitude 7450 WUXGA 2in1 Touch X360 Ultra5 135U 12mag 16GB 512GB Win11 Pro WiFi7 Garancia
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest