- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Íme az új Android Auto!
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
Új hozzászólás Aktív témák
-
golyós
addikt
Igen,ezt vágom de nekem még sosem volt ennyire magas pedig én is mindig addigra időzítem a boostert..
A hétvégére meglesz a lvl 41 majd lefényképezem én is.Bár most kevés időm van játszani de szerdára mindenki lvl 9 és innentől kezdve csak a fegyverekkel kell foglalkoznom.A Desert Eagle számomra mk 8-on nagy csalódás
, gyenge, hamar kifogy. Ha lehetne fegyvert eladni akkor ez lenne az első amitől megszabadulnék.Csak a bonusz goldokért fogok küzdeni vele, bár 3 csillagosra biztos nem fogom megcsinálni.
-
golyós
addikt
Én is megvagyok vége!
A szintlépés innentől egy örökkévalóságnak fog tűnni.
(#1535) Dr.Anonymus Örülök, hogy te is így látod.Tegnap csak azért játszottam, hogy meglegyen a szintlépés, nagyon unalmas volt az egész. Budapest, Belgrád végig jó volt, izgalmas.
A mai napot lehet, hogy ki is hagyom főleg, hogy minden holnapra készül el így még a készletet sem tudom felduzzasztani.(#1537) locaLpatrioT köszönöm
-
Dr.Anonymus
addikt
ez a játék még 0.3-as verzió számú
1.0 -ig még annyit hangolnak rajta amennyit akarnak, és nem is nagyon szólhatunk ellene
egyébként szerintem most pont úgy van beállítva a játék, hogy akármilyen mk8as fegyó párossal 45ös szint körül simán le tudsz nyomni egy meccset
ez mondjuk egy másfél hónapja nem volt igaz
ennek ellenére én jobban örültem a korábbi intenzívebb játékmenetnek -
Dr.Anonymus
addikt
a scar alapvetően szerethető fegyver, csak kicsit lassú a haladás vele (de még mindig messze gyorsabb mint pl. Type-92, igaz kisebb is a tár )
jó messzire lő, jó pontosan, főleg ez az erőssége az M4-hez képest
azonban ezt főleg defend misszióknál fogod kihasználni, mivel minden más esetben hiába lövöd ki a zombikat 1 kilométerről, ha utána rohanhatsz oda felszedni a pénzt
szóval ha sokat defendezel akkor tudom ajánlani, egyébként lehet hogy érdemes egy tök más fegyver típust is kipróbálni -
törölt tag
-
Dr.Anonymus
addikt
Szerintem fognak, mivel ugye ez még csak 0.3as verzió, és már így is nagyon jól hoz anyagilag a játék:
androidon pl. a top bevétel kategóriában rendszeresen az első 20on belül végez a játék (most pont 17ik), de egy-egy update után sokkal jobban feljön a sorrendben.Egy autós géppuskás küldetés már volt Kínában, de borzasztó lassan ment a járgány, szóval nem nagyon volt meg igazán a feeling.
-
gergom91
tag
Az egyik fegyverem szinte biztos, hogy a dual uzi marad, a hatalmas rof miatt, és hogy szinte sosem fogy ki. A másik jelenleg az M4 lesz mk7re, mostantól még kb 2 óra míg kész van. Mk8-ra a scorpion evo amit nagyon dicsérnek. A lassú mozgást nem nagyon csípem, szeretek össze-vissza rohangálni a zombik között.
-
Zozzy94
tag
RR3-at én is úgy játszom....pénzből elment mind,most már a bónuszokkal gyűjtöm a pénzt.....ez is azt jelzi,hogy mennyire arra sarkall az EA,hogy fizess csak nekik....
Amcsi pályákra meg vissza kéne szoknom,de talán még az afrikaiakra is.....van 2 kedvenc pályám itt Kínában amit szinte mindig ad és azon tolom....nekem jó ez így
-
Zozzy94
tag
Cheat-et szerintem nem lehet használni mert észreveszik és b*szhatod.....ezért van,hogy csak netről indul a játék és ezen nem is akarnak változtani,legalábbis én úgy tudom nem fognak....
Defend küldetéseket már nem annyira csinálok mint ezelőtt
Operations szoktam pénzszerzésre használni - meg persze ölésre - leginkább de ha nincs akkor jöhet a supplyJó régen nem voltam amcsi pályán....
Challange-nek vége,maradnak a sima pályák gondolom -
Dr.Anonymus
addikt
Szia
"Ki milyen szintű már?(cheat nélkül)"
- ezt most nehezen tudtam értelmezni, itt ugyanis nem szokás cheatlni
De ha az arany vásárlást is cheatnek tartod, akkor épp a legdurvább cheaterel beszélgetsz"Én 7-es vok.Most kezdtem el upgradelni 8-ra."
- most akkor a tech-re/gunsmithra gondolsz?"A supply runt szokta vki pénz szerzésre használni?"
- nem, mert jobban jársz ha több kevesebb missziót nyomsz a mission rewardok miatt
a zombi gyilkolás önmagában kevés pénzt hoz"Ja még vmi.
A kínai challengenek vége?
Mert már nem ad újabbat,ha ki van irtva a több millió zombi."
- nem, csak a kínai single player missionnek van vége, a város visszafoglalás még megy sokáig
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A Windows 11 lett az úr az asztali PC-k piacán
- Anime filmek és sorozatok
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Hamarosan rézhiánytól szenvedhet az egész chipgyártás
- iPhone topik
- Windows 11
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Gumi és felni topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- IPhone 15 Pro 128GB Szép Állapot! Akku:88% Jótállás: 2026.04.09.-ig
- Zebra ZP505 EPL - Hőpapíros címkenyomtató
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest