Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ricardo
titán
válasz
Juhaszatti #42 üzenetére
Kár, hogy a Pocophone nincs benne. megnéztem volna hol áll a listán.
-
Rinocerosz
őstag
válasz
Juhaszatti #42 üzenetére
-
Dare2Live
félisten
válasz
Juhaszatti #42 üzenetére
uolyan felhasznalas mellett poco f1 siman hozza nekem a +2h sotot.
először azt hittem rosszul meri de masnak uez.nekem nagyon sokat szamit. nem kell power bankot + kabelt cipelnem.
-
Dare2Live
félisten
S9 9810ota nagyon is érezhető exynos lemaradasa. +1-2h sot nagyon sokat számít.
es amig egy architekturaval mindig le vannak maradva ez nem is fog valtozni.
nem véletlenül fejezik be a sajat core fejlesztest es megy iden kb mindenhova snapi. pedig ugye forditva terveztek anno...
-
Rinocerosz
őstag
Érezhető hatása valóban nem lesz. Viszont aki megveszi az s11-t azt jóformán pofán röhögte a samsung. Ez kicsit így meredek azért... főleg akkor ha azt is hozzá vesszük, hogy több a hálózati probléma és még az üzemidőben is tetemes különbség van ( s10 exynos vs snapi között 1 óra).
Én potenciális vásárló lettem volna reménykedtem is a snapdragonba... így viszont vagy oneplus vagy iPhone-t fogok venni. -
joey04
titán
Mi továbbra is a gyengébb verziót kapjuk.
-
jacis
nagyúr
válasz
Rinocerosz #32 üzenetére
Általában a páratlan sorszámú szériák mindig jobban sikerülnek. Kiforrottabbak mint az előd.
-
kekedi
senior tag
válasz
cheftitkar- #17 üzenetére
Ebből semmi nem látszik, csak annyi hogy reggel levetted a töltőről és este rá raktad.
De én is várom a napi 12órás SOT-od (ha már 6 órát sikerült csinálnod 57%-ig). -
Schuler888
senior tag
válasz
Rinocerosz #32 üzenetére
Igen, az biztos hogy az s10 rekord eladasait az s11 megjobban felulmulja, nade a note11nel is kell a tollon kivul valamit mutatniuk..
-
Rinocerosz
őstag
válasz
Schuler888 #31 üzenetére
Nekem az az érzésem most, hogy ez a s11 nagyon jól fog sikerülni, már túl jól. Viszont az s12-t is el kell addni és szerintem most, hogy a kamera, kijelző jóformán a legjobb. Az akkumulátor lehetne a következő lépés. Nem merném az s11-t megvenni, de majd kiderül izgalmas dolog ez a geafén akkumulátor :)
-
Schuler888
senior tag
válasz
Rinocerosz #21 üzenetére
Hasonloan erzek... de van egy belso fogadalmam, hogy amig nem lesz grafen akksi addig marad az s10+...
-
Dare2Live
félisten
válasz
cheftitkar- #6 üzenetére
ugy nez ki mar samsung is belatta hogy a 20-25-30% al többet fogyaszt exynost csak azoknak lehet eladni akik nem ertenek hozza. meg a fanoknak.
gosip szerint iden annyira rosszul sikeredett hogy egyetlen regiot kiveve mindenhol snapi lesz. meg koreaban is.
[link]
na es kit nez madarnak samsung?
Bingoooo -
válasz
elfelejtette #26 üzenetére
Ha csúcs hardvert akarsz bármilyen gyártótól, csak egyetlen dizájn létezik. Elképesztő, hogy véletlen sincs pl strapatelefon normális belsővel/supporttal.
-
válasz
elfelejtette #22 üzenetére
Fantasztikus. Az gondolom fel sem merül, hogy legyen akkor 8mm(!) de egy törésállóbb ház. Esetleg a megfogomatelefont indulféltucatszarságkéretlenül/esik30centitkeresztbereped edge kijelzőt is hagyhatnák.
Persze ezzel meg is vágnák a következő generáció eladásait.
-
bigmasterg
addikt
Ráférne.
S8nál és S10nél is az akksival volt/van bajom. S8 két év után fél napos telefon lett nálam, az S10 még épp kibír egy napot. -
arn
félisten
válasz
cheftitkar- #6 üzenetére
a one ui szvsz jo... a kepernyoido olyan 4-5 ora mindenfele csoda dolog nelkul nalam. ez ket napra kb eleg esetemben.
-
-
jacis
nagyúr
Várom hogy megjelenjenek. Kiváncsi leszek a 120Hz-es kijelzőre. Biztos nagyon kellemes élmény lesz 👍
-
Juhaszatti
addikt
válasz
cheftitkar- #17 üzenetére
"De, az nekem akkor is vállalhatatlan, hogy hordozható vagy hálózati töltővel kell járnom, mert nem bírja végig a napot egy töltéssel."
Az számomra is vállalhatatlan lenne, de szerencsére 5 óra kijelzőidő, plusz tizen X óra készenléti idő, nekem elegendő 1 napra a sima S10-el. Ha otthon vagyok persze előfordulhat akár ennél több használat is, de még olyan nem volt soha a fél év alatt mióta nálam van, hogy egy munkanapot ne bírt volna ki 1 töltéssel.
Ezzel nem mondom hogy ne lehetne jobb, nyilván a Huawei ilyen téren jobb is. De elég erősen felhasználófüggő a dolog. -
cheftitkar-
újonc
Egyenlőre itt hagyok ennyit, kb ezen is látszik a lényeg.
Chrome, 9gag, Motorsport Manager 3, YouTube adta a szoftveres fogyasztás nagy részét, a SoC-nak azért nem kellett vért izzadnia.Nem lefikázni akartam a Samsungot. A kijelzője elképesztő. Az enyém fehér színű volt, a hátlapján szerettem legeltetni a szemeim.
Lehet, hogy nem teljesen hibátlan telefont fogtam ki, a melegedés (csak a Bixby gomb körül kb 4 cm2-en) nem tűnt normálisnak.
De, az nekem akkor is vállalhatatlan, hogy hordozható vagy hálózati töltővel kell járnom, mert nem bírja végig a napot egy töltéssel.
-
válasz
Juhaszatti #13 üzenetére
Az enyém mondjuk azért is bírja jól, mert extra kevés ciklus van benne, max 300.
-
psajti
aktív tag
Csak ezt az Exynos procit ne erőltetnék annyira
Snapdragonnal simán bevállalnék egy Samsungot is.
-
Juhaszatti
addikt
válasz
t72killer #12 üzenetére
Vegyesen. Napi szinten tömegközlekedem, szóval elég sokat vagyok a szabad ég alatt, ahol az esetek elég nagy részében, a manuális maximum fölé tolja. Június óta van meg, szóval nyáron pláne.
Én S7 Edgeről váltottam erre a 10-esre. Júniusig volt nálam, utána adtam tovább öcsémnek, mert a mai napig jól használható. De az akksija ugyanilyen felhasználás mellett, nem nagyon bírt már akkor sem 3,5-4 óránál többet.
Sajnos ilyen téren elég nagy a szórás a készülékek között, még adott típuson belül is. -
Fénylő üstökösként száguldott a
note7 akksihír...Valahogy tartani kell az akksiidő szintet a 4000mAh csájnafónokkal szemben... Bár talán a nem mókolt exynos nem lesz akkora égés...
#7: Nem hulladék, csak biztos az amcsi+ázsiai (snapi) modellekre optimalizálták
#8: Ez ugye attól is függ erősen, hogy pincében vagy a napozóágyon vagy többet... 2016 óta nyüstölöm az s7edge-et, semmilyen extra optimalizáció nincs rajta, de a 6 órát ma is hozza. Fiatalabb korában wifi-only módban rémlik 8 feletti érték is, ha nem használtam napon (full fényerőn).
-
Angel
újonc
Ez már döfi...
-
doooo
veterán
válasz
cheftitkar- #6 üzenetére
"Energiatakarékos mód nélkül, 6 óra képernyőidő után (~75%-os fényerőn) 57%-on van az akku."
Készíts már egy screenshot-ot erről vagy valami, mert ez már abnormálisan magas számnak tűnik... -
Juhaszatti
addikt
válasz
cheftitkar- #6 üzenetére
A sima S10 jelenleg, fél évesen, a 10-es droiddal, nem energiatakarékos módban, automata fényerő mellett, körülbelül 5 óra kijelzőidőt hoz. Egyáltalán nem kiemelkedő, de olyan nagyon rossznak sem mondanám. Az S10+ nyilván jobb.
Nekem már az Experience UI-al sem volt gondom, de a One-t semmi esetre sem cserélném el Emuira. 1 Huawei és 3 Honor volt eddig a családban, szóval van viszonyítási alap.
-
törölt tag
válasz
cheftitkar- #6 üzenetére
A One minden, csak nem hulladék. Experience óta semmi gond a UI-val.
-
cheftitkar-
újonc
Hiába a nagyobb telep, ha a One UI éss az exynos chip hulladék. Legalábbis az S10 energiatakarékos módban is szánalmasan gyorsan merült. A Bixby gomb körüli erős melegedésről nem beszélve. A 855-ös verzió lehet, hogy jobb.
Mindezt a P30 Pro-hoz viszonyítom. Energiatakarékos mód nélkül, 6 óra képernyőidő után (~75%-os fényerőn) 57%-on van az akku.
-
törölt tag
Aztán mikor jönnek már nem lítiumos aksik amik majd napokig bírják? Már több mint egy éve harangozták be az új technológiát és még sehol sincsenek.
-
Csabis
aktív tag
És még a S Galaxy osztályt temették fél éve kb .. De Pletyka igazolódik .. Csak Felnő a Note Mérethez És lehet pálcikát kap .
-
atike
nagyúr
Ez kolosszális...
-
válasz
Armagedown #1 üzenetére
-
Armagedown
őstag
Hatalmas akku, ekkor kapacitásút még egy gyártó sem szerelt a mobiljaiba
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Következő csúcsmodelljeit üzemidőben biztos erősíteni fogja a Samsung, most épp az utótag nélküli modell telepe került lencsevégre.
- PHONELIST.EU - Használt Apple Nagykereskedés Cégeknek. Iphone 12 PRO
- PHONELIST.EU - Használt Apple Nagykereskedés Cégeknek. Iphone 12 Széria
- PHONELIST.EU - Használt Apple Nagykereskedés Cégeknek. Iphone 11 Pro
- PHONELIST.EU - Használt Apple Nagykereskedés Cégeknek. Iphone 11 Széria
- PHONELIST.EU - Használt Apple Nagykereskedés Cégeknek.
- Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Keyboard Folio hibátlan működéssel garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2019 i9 9980HK 32GB 500GB Radeon Pro 560X hibátlan működéssel
- AM 5 lapok
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G4: i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest