- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Kikristályosodik a Razr 60
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
brumi1024
veterán
válasz
Napfénysüti #291 üzenetére
Igen az igaz. Utoljára a This is it-ben láttam, hogy az összes gép mac.
-
brumi1024
veterán
válasz
Nyugdíjas #289 üzenetére
És igen sokan vannak akiknek nem kell akkora teljesítmény, és inkább az számít milyen érzés használni a gépet és hogy menjen, erre epít az apple. Rájuk tud érzelemmel hatni, viszont egy SAP/Oracle nem fog azért apple-t venni mert szép
Viszont sok ember mint pl te is igen.
De biztos van olyan is aki munkára használja a gépét és macet vesz.
-
brumi1024
veterán
Hol van egy macbookban gyorsulásérzkelő a vinyón? Vízálló billentyűzet? megnézem melyik macbook bírja ki azt ha 3szor ledobják, mert egy t60/t42 simán kibírja. A 3év vs 1 év gariról nem is beszélve. És a supportja is jobb egy kicsit itthon a lenovoknak mint az apple-nek, ezt tapasztalatból mondom. Ja és egy t510-es tp-t megkapsz 220ból.
-
brumi1024
veterán
válasz
gerbaudhu #162 üzenetére
Az egész megszokás kérdése. Én a win-t találtam egyszerűbbnek. Abba szerintem megállapodhatunk h mindenféle eszköz kapható macre, de egy toshiba címkézőgép pl nem működött alatta, tehát érdemes megnézni, hogy alapból támogatott-e. Viszont az almás gépek felárát továbbra sem értem, hisz egy dell-t vagy tp-t jobb hardverrel kapsz ennyiért.
-
brumi1024
veterán
Lehet h a creative hibája, de érdekes a windows 7 automatikusan felismeri és lehet használni. Amúgy nemtudom de nemcsak az optikai kimenet miatt érdemes használni ezt a hangkarit, hanem a fényévekkel jobb hangminőség miatt is az analóg jelen(az integrált zajkeltőknél jobb).
Ja és eddig arról beszéltünk miben jobb az os x miben jobb a windows. Felhozom a játékot mint érvet a win mellé, erre te válaszul mondod h fel lehet rakni win-t egy macre játszani. Most nem pont a win mellett érveltél? Hangsúlyozom én nem a macbookot vs windowsos laptopokat hasonlítom össze, hanem a win-t és az os x-et
-
brumi1024
veterán
Az OS X is csak ey unix alapú oprendszer más guival. Lehet h gyors, de 1000+1 dolgot nem lehet megcsinálni vele amit a windows-al igen, tehát szerintem ekkora felárat nem ér meg hiába jó.
Új hozzászólás Aktív témák
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD
- Lenovo T14 Thinkpad G2 FHD IPS i5-1145G7 vPro 4.4Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD
- Gigabyte 15 G5 Gamer FHD IPS 144Hz i5-12500H 12mag 4.5Ghz 16GB 512GB Nvidia RTX 3050 Win11 Garancia
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- 10 GB-os RTX 3080 OEM
- Akció! Hordozható GAMER Monitor! MSI MAG162V ! 15.6 1920x1080 FULLHD! Bolti ár fele!
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest