- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
nkmedve
őstag
Igy mondogatják, hogy a Mac OSX ilyen és olyan egyszerű, de ez szerintem nem igaz. Alapvető dolgokat (netezés, film, zene, stb) könnyű benne elvégezni, de egyébbként nagyon meglátszik rajta hogy Unix alapú, semmivel nem egyszerűbb.
Mondjuk amiről én beszéltem az nem olyan bonyolult, egy átlag júzer is fel tudja rakni a progit ami kell hozzá és egy két soros leirás alapján be tudja állitani (nem kell parancssorral babrálni, van GUI). Nem nehéz megoldani, csak már indulásból kinek jutna eszébe belső hőmérsékleteket nézegetni amikor a gép normálisan üzemel. Aztán pedig lehet csodálkozni ha a rövid gari lejárta után a az alaplap bedobja a törülközőt az óriási hőingadozások miatt
90 fokos proci nálam se volt ritka, most 70 fölé nem nagyon megy, pedig csak kicsit emeltem a fordulatszámon, nem is lett hallhatóan hangosabb. -
nkmedve
őstag
A hűtéssel leginkább szoftveres gondok szoktak lenni, tehát aki kicsit ért hozzá az meg tudja oldani. Apple tulságosan a csendet és a felszini hőmérsékletet részesiti előnyben a MacBook-oknál. Nem számit ha a belső komponensek izzanak.
Ez szerintem nem tesz jót az élettartamnak. Elég komoly probléma, főleg hogy csak 1 év garanciát adnak, de ahogy már mondtam, csak egy programot kell felpakolni és kicsit fennebb állitani a venti fordulatát, egyből megoldódik minden gond. Megjegyzem még igy is sokkal csendesebb a Macbook (akár játék vagy komolyabb proci-terhelés alatt is) mint a Latitude E6400 alap terhelésen/hűtési fokozaton (komolyabb terhelésnél nem árt a füldugó a Dell-nél).
Új hozzászólás Aktív témák
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Villanyszerelés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Google Pixel topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Már az MSI is figyel arra, hogy mit vár egy átlagfelhasználó a klaviatúrájától
- BestBuy topik
- Projektor topic
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad P14s G2 Profi Tervező Notebook -Ryzen 7 Pro 5850U 32/1TB Radeon Pro 4GB!
- 27% SZÁMLÁVAL! HP Omen 17 QHD 240Hz / RTX 4090 / i7-13700HX / 32GB DDR5 / 1TB SSD! BeszámíTOK
- Lenovo Legion 5 gamer laptop makulátlan állapotban, 32GB RAM-mal!
- MacSzerez.com - 2017 MacBook Air 13" / i5 1.8GHz / 8GB RAM / Választható SSD méret! / Garancia!
- Dell Precision 5550 Intel Core i9-10885H Nvidia Quadro T2000 32 GB RAM 1TB SSD
- Apple iPhone 8 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Gigabyte Vision RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Gamer Notebook! Acer Nitro 5! Csere-Beszámítás! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD!
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest