- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- iPhone topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Xiaomi 15 vagy Samsung S25
- Felkészült a Redmi 15C
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
ViZion
félisten
+1
...bár hezitáltam, mert a "kecskebőrből táskavarrás és pittypang szedés miközben a barátaimat elrabolták" részt kihagytadNem kellene sokat agyalni, STALKER, HALO, Unreal Awakening, Quake (nem az aréna), ET:QW, BF2142, MoHAA, FEAR, Chrome, stb... címeket kellene leporolni, új motorral, pár új dologgal kiadni -akár a régi sztorit is.
Unreal Awakeninget rengetegszer végigtoltam, ahogy a Halo-t is. Címek is ütősek még ma is, de az öregek (pl. én) instant megvennénk ha lenne remake. Soha nem értettem, h miért kell ugyan azt letolni a torkunkon, mikor minimális melóval lehetne kasszasikert gyártani?
-
ViZion
félisten
Hosszú fps az a STALKER CoP... Gyakorlatilag végtelen, de Fallout-al is el lehet bohóckodni, mire az ember minden ellenséget lehentel, minden kő alá benéz...
Új hozzászólás Aktív témák
- Diablo IV
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Goddess of Victory: Nikke
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: OAK Mozart Wavetable
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Medence topik
- Milyen notebookot vegyek?
- EAFC 25
- Gumi és felni topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Keresünk dokkolókat
- 135 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 4080 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 8500G / 8600G AMD Ryzen 7 8700G / 7800X3D processzor 3 év garancia 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest