- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Apple Watch
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Yettel topik
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
MZperX75
addikt
Azzal ,hogy a feloldok pár SP-t RX460-on az AMD-nek az eladásokat kis mértékben fogja befolyásolja,vagy sehogy ,aki már megvette RX460-at az "lehet" megpróbálja .
10% ajándék ,viszont a szeretett játék akad,vagy min 20fps-el megy,annak plusz 10% sem segít semmit ,de ha helyette vesz GTX1050 az sem lesz jobb,a megoldás lejjebb kell venni a grafikát és kész ,az többet ér mint bármilyen OC SP feloldás stb,az a legstabilabb.
Volt egy pár VGA-m viszont ,hiába tunningoltam kaptam átlagban 1-2 pluszt fps-t ,de semmi többet cserébe lett egy instabil rendszerem melegedő VGA-m,a grafikát ugyan arra kellett állítanom,mint OC nélkül.
Egyetlen OC ami jó volt egy régi laptop-nál ott majdnem 100%-ot húztam a VGA-n az segített,a játékon,csak a laptop ment tönkre 3 hónap alatt.a VGA kiolvadt a helyéről...
-
MZperX75
addikt
válasz
#24845312 #22 üzenetére
"Ehhez képest a 3 GB-os 1060 veri a 4 GB-os RX 470-et, illetve FullHD mellett bármely játékhoz elegendő Ultra/Very high beállítások mellett."
Hát ez az, elveri? ,meggyalázza,lemossa............persze
Amint valami ésszerű CPU-val tesztelik ,ami nem egy csúcs Intel I7 ,6mag 12 szál 200.000Ft,hanem egy I5-el ,elérhetőbb és jobban illik egy 3Gigás1060-as GTX-hez vagy egy RX470-hez.
már nem olyan egyértelmű a GTX erő fölény sőt.ne csak a PH-s tesztet nézd,mert számomra ,borzalom a hozzáállás. lásd egy GTX1050 egy túlhajtott 6magos I7-el mérve WQHD-ben maxon 12 fps 15fps-t produkálva
Picit most jobban tetszett az Ipon hozzáállása, Nem vagyok márka függő 2 Inteles 1 AMD-s gépem van
letiltott részegységek feloldása sem lesz szerintem elég az 1050 befogására ,de megközelíti.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- Majdnem mindenki a TSMC 2 nm-es node-jára vágyik, de van egy nagy probléma vele
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Háztartási gépek
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- MSI CreatorPro Z16P - i7-12700H, RTX A5500, értintőkijelző
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! R5 8400F / RX 9060XT / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! 32GB ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB SSD fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest