Új hozzászólás Aktív témák
-
vadkörte
addikt
Figyelem! Kritika következik!
(Lesz benne pozitív is, lesz benne negatív is)Letöltöttem, telepítettem - és nem azért, mert minden ingyenesre repülő warezb#@&i androidos vagyok, hanem mert kiváncsi voltam rá, mit virít az NNG - majd kipróbáltam.
Röviden, az érzések vegyesek.Tisztelt NNG*!
A kezelfelülettel nekem semmi komoly bajom nincs. Könnyen és gyorsan be lehet állítani, nincsenek benne felesleges sallangok. Juli hangja kellemes, lágy, nem tolakodó, a többieké semleges, se ilyen se olyan... (ez volt a pozitívum)
Most a negatívumok:
Ugye Moha'bát-t időközben nyugdíjaztátok, ha nem, ne csodálkozzatok, ha valaki tarkón lövi. A hideg futkozik a hangjától a hátamon. Valamint a végleges verzióból ugye kiveszitek azt az ócska billentyűzetet! KÖNYÖRGÖM! Vegyétek ki!!
Ja és nem ártana, ha a térképet is aktualizálnátok néha. Elavult, emellett a sebességhatárok sem a legpontosabbak, a sávváltásra is akkor figyelmeztet, amikor váltanom kellett volna. (Ja és nem, nem Alsóbüdöstekeresdről van szó, hanem egy megyeszékhelyről)Köszünettel
Egy felhasználó az 500 000-ből.*:
Allítólag a nagy testvér mindent figyel (NNG is olvass(hatj)a a fórumot, talán így eljut hozzájuk a kritika.Nem, a HERE térképe sem jobb! Semmivel! Ami az IGo térképén nincs rajt, vagy nem jól szerepel, az jó eséllyel a HERE-nél is rossz. Egy másik NNG-s hírnél már értekeztem erről.
Jó a kezdeményezés, van ami nagyon tetszik benne - pl. a nagyobb/főbb utak kereszteződésénél időben jelzi merre melyik úton lehet tovább menni, a cél közelében segít a parkolóhely vadászatban, stb...) de köszönöm én nagyon jól megvagyok az OSMAnd+-szal, számomra az minden téren jobb. Nem törlöm le, de nem ez lesz az elsődleges navigációm.[ Szerkesztve ]
Üdv. V. Körte
-
ONEFREE
aktív tag
Tomtom Go... Legjobb!
-
Dottore
addikt
Ne is haragudjatok de "az ingyen van ne kritizáljatok", meg "ez annyira magyar" és ilyenek, akkora hülye duma, hogy nem igaz.
Mi a baj a kritikával? A kritika jó, a kritika az esetleges hiányosságokra mutat rá. Fontos visszajelzés egy adott programnál. Akik pedig nem kritizálnak gondolkodjanak el kicsit mitől lesz valami jobb. Hát nem attól, hogy hülyeségeket beszélnek.
-
addikt
Úgy látom, nem érted, amit próbálnak magyarázni neked. 19-29-között, amíg elérhető volt, csak 1 alkalommal kellett volna a telepítés gombra (vásárlás) kattintanod. Aztán már ott lesz a telepített/vásárolt appok között, és amikor van jó neted, wifid (mondjuk bármelyik mekiben) akkor telepíted, akár ma is, vagy holnap, vagy egy év múlva...
My name is Bond, James... Dean.
-
zolmesz
aktív tag
Mi köze van egymáshoz az ingyenességnek és a kritizálhatóságnak? Ingyen van, de legalább nem oda és úgy navigál, ahova én szeretném? Bocsi, akkor nem szólok semmit.
Szerintem a fejlesztők még örülnek is, hogy szereztek egy csomó tesztelőt akinek a hasznos(!) kritikái alapján még fejleszthetik a később megvehető fizetős verziót, hogy az már jól működjön.
De ez nemcsak az IGO-ra vonatkozik, van egy csomó ingyenes alkalmazás is, ami figyelembe veszi a felhasználók véleményét, igényeit, amiből még egy fizetős program is kialakulhat, mi ebben a "magyar mentalitás"? Azért mert valami ingyen van, működjön már úgy, ahogy annak kell, ennyi az egész.
Aztán jön az, hogy ha marad minden ugyanúgy, akkor a felhasználó dobja a programot és keres egy másikat, megint csak ennyi az egész. -
MartOOn
addikt
En is leszedtem bar evente egyszer jarok Magyarországon. Viszont érdekelt mert regen ez volt a best. Hat sajnos már nem az.
Kivancsi lennek hogy a fel millio letoltobol hanyan gondolkodtak ugyanigy. Azaz leszedem, mert ingyenes es megnezem mit tud. De tenylegesen hanyan használják? En maradtam here-nel. Koszonom a lehetoseget.HTC G1 > Spica > Milestone > SE X10 Mini > HTC Hero > ZTE Blade > DELL Streak 5 > SGS2 > HTC Desire > SGS3 > Nexus4 > SGS4 > Nexus5 > OnePlus One > SGS5 > OnePlus 2 > LG G4 > SGS7E
-
lacy86
addikt
Marad a Waze es a Traffic Hunter
-
M5Norbi
őstag
Én ma kétszer használtam.Direkt Cegléden ahol van egy rakás egyirányú kis b*** utca.
Mindent tökéletesen csinált,pontos volt és a kezelőfelület sem rossz szerintem.Oké akinek nem tetszik ne használja de INGYEN ne kritizálja már.
Milyen gondolkodás ez már???NEM kell válaszolni.
Ha meghalsz, Te nem tudod, hogy halott vagy, csak a körülötted élőknek nehéz. Na most ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy!
-
Simi87
senior tag
Teljesen használható. különben meg ingyé nem tudom mit vártok... Valamiben ez jobb, valamiben a Here.
-
taip
senior tag
Letöltöttem, mert kíváncsi voltam rá. Mivel értelemszerűen a fizetős nincs meg nekem, ezért nem tudom összehasonlítani őket, hogy ebből mi maradt ki, de nem vagyok elájulva tőle.
2x használtam próbaképpen, de sajnos pont abban találtam nagy hiányosságokat, amiben más, erősebb lehetett volna, mint mások: a sávasszisztens nagyon hasznos lenne, ha valós adatok lennének benne. Budapesten próbáltam, de többször volt rossz a sávképlet, mint jó. És ezzel az a baj, hogy szerintem a fizetősben sem lenne másképp mert feltételezem, hogy ugyanaz az adatbázis van mögötte. Ezen kívül a sebességhatárokat sem jól tudta, ahol próbáltam.
Az tetszett, hogy jelzi egyes csomópontoknál, hogy mi lesz a táblára írva, amerre mennem kell.Ha a sávasszisztens pontos lenne, lenne értelme a fizetősön gondolkodni, így maradok a Waze és HERE Drive kombinációnál.
Magyarul -val, -vel és NEM -al, -el. Legyünk már ennyire igényesek az anyanyelvünkhöz... (Például: 1-gyel, 2-vel, 3-mal, %-kal, stb.)
-
-
air
nagyúr
válasz mediumgecso #7 üzenetére
Ezek szerint te is csak arról a tojásról tudod megmondani, hogy záp, amelyiket te tojtad?
Ugye hogy nem?
Miért ne lehetne valakinek negatív véleménye valamiről csak azért mert magyar és ingyenes?
És miért probléma, hogy ezt elmondja. Ez egy nyílt fórum.Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
gekkoXT
senior tag
Senkit sem zavart volna, ha erre a születésnapp verzióra később kijött volna egy frissítés, amiben in app purchase módon lehetett volna upgradelni és mappokat vásárolni.
Ebben semmi pénzéhség nem lett volna. -
Quasi_modo
nagyúr
-
zeon.hu
nagyúr
Max hangerőn is halk.
Szobában ok, de ugye nem ott használjuk.
BT-ra kirakva jó és tiszta a hang.
(Mielőtt valaki szóvá teszi, torzításmentes hangerő növelés van a telón+ viper, minden más jól szól)#?*@&!
-
alex devil
senior tag
Nekem meg a Here nem jön be a felület és kezelés miatt. Kinek a pap...
[ Szerkesztve ]
S23
-
Chrys_
addikt
A Nokia Here-t még nem nagyon használtam, de az IGO virágbolti verzióját (Android) igen, még mindig a legjobb navigációs program szerintem. Ez a 10. évfordulós nekem használhatatlan, de ha a teljes verzió elfogadható áron megjelenik, biztos megveszem.
-
batai15
félisten
+1
-
atike
nagyúr
Komoly ez a szám... Félmillió. Wow....
Várjuk a fizetőset.... Kíváncsi vagyok, hogy a nyilvánvaló (ismert) pluszokon kívül miben fog fejlődni a SzülinApp-hoz képest...
-
zolmesz
aktív tag
Szép, meg ingyenes, meg köszönjük, de nem lehet, hogy ez még egy béta verzió?
Nálam hiába volt beállítva, hogy "gyors", meg használjon autópályát és fizetős utat, engem állandóan le akart vinni az M3-asról, hogy a sima 3-asra, hogy aztán a 9:00-ás érkezésemet "gyorsabban", 10:55-re gyorsítsa.
Visszafelé és kerülte volna az autópályát, míg egy másik (Sygic) szépen kihozott a városból és felvitt a pályára.
Még szerencse, hogy tudtam az utat, és csak teszteltem a programot, de eddig nem vált be -
Bohus
aktív tag
3 éves készülékem van 2.3.5-ös Androiddal, így lemaradtam róla.
A Föld legnagyobb problémája maga az ember.
-
r3dsnake
nagyúr
Feldobtam 2 percre, de szörnyű a kezelőfelület és a kinézet. Marad a Nokia Here.
-
fojuzer
aktív tag
Nos kompatibilitás hiánya miatt 2 telora((S.Xp-C503 ill Huawei A) telokra O,K,Sajna Samu Tab-ra SM-T705-és DM T715 re nem,sikerált))Háát olyan-amilyen,INGYEN ételnek ne nézd az értelmét!! Gyalogos utvonal tervezést nem találni,indul 1-böl Clark Á tértöl,HM-HM GPS.//Nokia Here jobban tetszik,mükszi// Izlések,pofonok,különbözöek!Na ennyit a Magyar termékek,hazai beszerzéséröl. KQva drágák.Vannak Ingyenes térképek is,szerlny anyagisok számára!
föolvaso
-
darvinya
titán
válasz Silentfrog #3 üzenetére
32kbps net mellett neki sem állok letölteni 160MB, mert másra is kell.
Min. 5Mbps net azért nem árt a stabil letöltéshez, mert 32kbps-nél a net szakadáskor újra kell indítani az egész letöltést.Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
myckie2
őstag
Tipikus magyar mentalitás... ha valami ingyé van, azt nem lehet kritizálni?....
[ Szerkesztve ]
-
mediumgecso
őstag
Akkor szeretettel várjuk az általad profi módon megírt, igényes grafikával megtűzdelt navigációs appot
Az eszem megáll az ilyen tipikus magyar mentalitástól Ingyééé van és kritizálja, nem jó nekiPixel 9 Pro 256GB Hazel // Garmin Forerunner 965 // Garmin Edge 1050 //Canyon Grail CF SL
-
Tibee86
nagyúr
Csak a képeket néztem meg, de már abból is látszott, hogy nagyon gagyira sikerült.
-
modd3r
őstag
Nagyon szuper a cucc, KÖSZÖNJÜK!
-
darvinya
titán
Sajnos én lemaradtam róla, mert nincs nagy sebességű net-em.
Amikor volt nagysebességű net, akkor elfeledkeztem róla.Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Asszociációs játék. :)
- One mobilszolgáltatások
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Elemlámpa, zseblámpa
- BestBuy topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest