Hirdetés
- Yettel topik
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- VoLTE/VoWiFi
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
Új hozzászólás Aktív témák
-
stichus
tag
a digikábel nem túl sokat nyom a latba, mivel kevés helyen elérhető
-
shabbarulez
őstag
A Digi nem közöl publikus adatokat magáról, ahogy az anyacége sem így sok mindent nem lehet róluk tudni. Más cégeknek negyedévente megjelenő pénzügyi beszámolóikból igen sok mindenre fény derül. Digi előfizetőszámáról maximum az NHH 22-es adatlapja alapján lehet mondani egy számadatot, ez viszont elég régi mert ritkán frissítik. Az NHH felé a szolgáltatóknak adatszolgáltatási kötelezettségük van félévente, ezen adatokat az NHH viszont publikussá teszi, így lehet róluk nagyon minimálisan tudni valamit, de e nélkül gyakorlatilag nulla infó lenne. Szóval az NHH adatokból csak tavaly év végi előfizetőszám adatok ismertek, az idei félév végi eredményeket talán csak szeptember vége, október eleje felé fogják publikálni. Tavaly év végén diginek 25 ezer netelőfizetője volt, fél évvel korábban 19 ezer, most szerintem úgy tippre 35-40 ezer körüli netes ügyfelük lehet. Persze ebből nem minden előfizető LAN-os infrastruktúrán kapcsolódik, hisz vannak azért ott még kábelnetes előfizetők is akik ugyanazért a pénzért nem kapnak csak 2/1 Mbps-es csomagot.
-
RockHaRD
addikt
És a Digikábelnek mennyi előfizetője van? Azok száma nő szerintem eléggé drasztikusan, mivel egyenlőre ez az egyetlen ami a 30mbites letöltés mellé 20 mbites feltöltést ad, és mindezt hűségnyilatkozat nélkül potom 3500 ft-os havidíj mellett. alig 1 hónapja van nekem, féltem hogy lesz vmi buktató, de eddig semmi gondom nem volt

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Yettel topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- 3D nyomtatás
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Suzuki topik
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Autós topik
- További aktív témák...
- Anker SOLIX C300X hordozható töltőállomás (288Wh) - LiFePO4 - 140W USB-C - szivargyújtó
- DJI Mavic 3 Cine Premium Combo - Apple ProRes & 1TB SSD - DJI RC Pro - 3db akku - 2 év garancia
- Asus ROG Scar 18 - RTX 5090 - 64GB Ram 2x2TB SSD
- Bomba ár! Dell Vostro 5620 - i5-1240P I 8GB I 256SSD I 16" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3515 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- GAMER PC! i7-12700 / RTX 3080 Ti / 32GB 4133MHz / B760M / 1TB NVMe / 700w! BeszámítOK
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 990 PRO heatsink NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Nemzetközi csomagküldés olcsón EU akár 2800 Ft-tól CsomagExpress
- HP EliteBook x360 1040 G11 - 14" WUXGA Érintő - Ultra 7 155H - 16GB - 512GB - Win11
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest