Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dragon3000
nagyúr
válasz
üzenetére
Az itx-re reagáltam csak, a jelenlegi vga-k esetében értelmetlen, amikor 3 slotos megoldásokat dobnak már piacra, így riser használata nélkül szinte akkora helyet elvisz az egész, mintha matx alaplap lenne (közben az itx eléggé feláras szokott lenni), viszont matx esetében azért több lehetőség van a bővítésre. Ha esetleg valami másik kártyát is szeretnél használni a vga-n kívül, akkor az itx kiesik, ha nagy teljesítményű és 3 slotos vga-t használsz, akkor előfordulhat, hogy még az matx is.
-
PuMbA
titán
válasz
üzenetére
ATX házban az elrendezést borítja az mATX, én ezért választottam
Egy mATX lapon jobban egy helyre mennek a vezetékek, ezért több a keresztbe-kasul eshetősége és emiatt hülyén néz ki egy ATX házban. Egy ATX lap esetén szellősebb marad minden kábel bekötés után is és kitölti az ATX házat, passzol bele.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- iPhone topik
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Milyen monitort vegyek?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- ÚJ Lenovo ThinkPad T16 Gen 4 - 16" WUXGA - Ultra 7 255U - 32GB - 1TB SSD - Win11 - 3 év garancia
- Xiaomi 15 Ultra Silver Chrome 120 Hz WQHD+ LTPO AMOLED, Leica 1 + 200 MP periszkóp 16/512 GB
- 16 GB RTX 4080 SUPER HP OMEN - garanciával
- PlayStation 4 Slim 1TB
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 9700K 8 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Egy mATX lapon jobban egy helyre mennek a vezetékek, ezért több a keresztbe-kasul eshetősége és emiatt hülyén néz ki egy ATX házban. Egy ATX lap esetén szellősebb marad minden kábel bekötés után is és kitölti az ATX házat, passzol bele.