- Yettel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- 1520 mAh-val rövidíthetik meg Európát
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Realme GT 5G - versenyképes
- HMD Fusion - öltöztetnéd megint
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wesder
titán
válasz
nightshadow #6 üzenetére
Kikapcsolható
-
kelly416
veterán
válasz
nightshadow #6 üzenetére
Hát, én nem tudom, kit mi és hol szór tele reklámmal, de nekem sem Note4-en nem volt (a Feleségem most is azt használ és nem panaszkodik most sem, ahogy Anyám sem, Neki is Note4-e van), sem A2 lite-on nincs tonnányi, de még 2db reklám sem. Legalábbis gyáriban semmi ilyent nem találtam miután kikapcsoltam azt az egy bizonyos "embertelenül eldugott és 2liter kávé nélkül a végére sem lehet érni ébren" helyen, ami két klikkentés a beállítások menüben, és mivel mással kezdi az ember az új készülék belakását, mint a beállításokkal?!
Ha csak ennyit reklámoznának az utólag feltelepített alkalmazások, de jó is volna. Egy sima solitaire alkalmazást nem lehet telepíteni reklámok nélkül.
-
Hallosz
senior tag
válasz
nightshadow #6 üzenetére
Azon sem lepődnék meg, ha az összes billentyű leütés, jelszavastul naplóznák...
-
csongi
veterán
válasz
nightshadow #6 üzenetére
A HVG mióta informatikai szakmai lap?
A reklámok már a 9-ben is megvoltak, mi ebben az újdonság?
Ki kell kapcsolni. Azért mert a cikkíró egy b.lf.sz nem jelenti azt, hogy amit ír az úgy is van. -
törölt tag
válasz
nightshadow #6 üzenetére
Kínán belül vannak ilyenek az olcsó árért cserébe. Global változatban nem hiszem, hogy lesz ilyen.
(#16) FoLey-v
Egérfog egérmozihoz
-
válasz
nightshadow #6 üzenetére
Európai ember ilyet nem tapasztalt. Valószínűleg Kínán belül működő ficsör lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Négy kamerát, versenyképes hardvert és remek árazást kapott a Xiaomi Redmi Note 6 Pro, a bevágásnak viszont nem mindenki fog örülni. Thaiföldön mutatkozott be a Xiaomi újdonsága.
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Last Epoch
- Assetto Corsa EVO
- Yettel topik
- Példátlan a 2 nm-es TSMC node iránti kereslet
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- További aktív témák...
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB 6GB RAM Dual Sim Független ajándék üvegfólia és tok
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB natural titanium natúr titán független Apple 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 38GL950G-B - Ívelt Nano IPS / 3840x1600 / 175hz 1ms / G-Sync Modul / FreeSync / HDR 400
- BESZÁMÍTÁS! MSI MPG Z590 GAMING FORCE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P72 - i7-8750H I 40GB I 256SSD I FHD I Nvidia 4GB I W11 I Cam I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest