- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
Új hozzászólás Aktív témák
-
MongolZ
addikt
Régen volt egerekre vonatkozó input lag teszt sajnos. Legutoljára 6-7 éve láttam ilyet (normálisat), akkor 40-100 ms-al volt rosszabb egy vezeték nélküli egér egy átlagos usb-s egérnél.
https://www.humanbenchmark.com/tests/reactiontime
Ez persze a komplett rendszert, az emberrel együtt méri... de azért el lehet képzelni, hogy mennyit számít +40-100 ms
-
MongolZ
addikt
válasz
jaffa 2843 #70 üzenetére
Olyan gamer, mint amit a másik hozzászóló mondott, az biztos, hogy nem lehet. Mert ha valakit zavar az, hogy nem tudja 10G-vel húzni az egeret, akkor az is kelljen, hogy zavarja, hogy "nagy" az input lag.
-
MongolZ
addikt
válasz
jaffa 2843 #64 üzenetére
Ezek mióta BlueTrack?
-
MongolZ
addikt
Most már felizgattatok teljesen, vissza fogom venni az egeret, és újra kipróbálom CS alatt, hátha rosszul emlékszem. Egyébként szerintem a Logitechnek nem volt ilyen egere, mivel ez MS szabadalom.
(Vezeték nélküli szvsz egyébként sem lehet fps gamer egér. Ha zavar, hogy nem ránthatod elég gyorsan, akkor miért nem zavar az input lag???) -
MongolZ
addikt
Konkrétan CS 1.6-ban próbáltam Roccat Taito egérpadon (2009-es, akkoriban 1 méret volt, ha jól emlékszem, fejből meg nem mondom, mekkora, talán 40x30cm). Eszméletlen kicsi érzékenységgel játszom, úgyhogy tudom, miről beszélsz, ez nagyon fontos. Nekem mégsem produkálja azt, amit mondasz. Kizárólag azért száműztem az irodai gépbe, mert görgője túl finom volt, számomra abszolút kiszámíthatatlan volt, hogy mikor ugrik egyet, vagy ha ugrik, akkor egyet, vagy kettőt.
-
MongolZ
addikt
válasz
SunMount3r #38 üzenetére
Már megint valaki úgy szidja a a szenzort, hogy azt se tudja, miről beszél...
-
MongolZ
addikt
Mi bajotok van a szenzorral? Próbáltátok már?
I*onon volt róla teszt. Szinte minden felületen működik, a frissítés kiváló (2000 helyett 10000-et tud a konkurens? És ez a csak papíron lévő előny hol jön ki???)
Szvsz ez egy olyan szenzor, amit az MS szokásához híven elcseszik, mert alig rakják be az egereikbe. Pl. ami nekem volt, azt azért száműztem irodai gépbe, mert a görgőjének a megállási pontjai egyszerűen nem léteztek... Sajnos a legtöbb ilyen, nem tudom, hogy miért erőltetik...
Egy szóval ez a szenzor nagyon durván jó, ha nem ismeritek, próbáljátok ki, talán 3e Ft a legolcsóbb, amiben benne van, egy próbát megér.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- World of Tanks - MMO
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Elektromos autók - motorok
- TCL LCD és LED TV-k
- Meggyi001: Egy olcsó vállfás megoldás a pólóimnak...
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- Corsair Katar Elite WL egér eladó (csak vezetékesen megy)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Konica Bizhub C220 - A3 fénymásoló
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest