- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
margithid
veterán
válasz
Cyberpunk #16 üzenetére
Jővőre már nagyon le lennének maradva, ha idén jelent volna meg, akkor is...
Nem bennfentes infó, csak olvastam egy két helyen. Ettől függetlenül lehet nagyobb felbontása, majd meglátjuk.
Viszont az apple igazából az iphoneból él, a nyeresége jó érsze, talán 50%-a is abból származik, igy nem annyira releváns, hogy az ipad, macbook, imac stb, hogy teljesít. Egy 5"-os iphone lehet hozzná ezeknek a nyereségét plusszban simán. -
margithid
veterán
Az apple tévúton van szerintem.
Felesleges volt mégegy telefon ugyanabban a méretben. Tetszik nem tetszik nekik is nagyobb kijelzőre kell váltani, a 4"-os 5S mellé egy 5"-os variáns kellett volna,
Azt meg felejtsük végre el ,hogy az apple nem követi hanem diktálja a trendet, nem véletlen lett 3.5"-ról 4"-os az iphone.
Nekik is az lehet a vesztük idéző jelben, hogy lassan reagálnak a piaci igényekre. Persze nem nokiás összeomlást vizionálok, de lassan lassan csökkeni fog a részesedésük. Nyilván egy bizonyos szint alá nem fog menni, mert a hype, a vallás eladja nagyon sok embernél az apple termékeit.
Az is elég vicces, hogy az új ipad mini felbontásán nem változtatnak. Hozzáteszem, szeritnem a jelenlegi is jó, de a nexus 7 már sokkal előrébb jár ráadásul olcsóbban.
Most nem a saját igényeimről beszélek, mert nekem például a 4"-os telefon az ideális, illetve sokszor még az is nagy, plussz a felbontás is bőven jó nekem, 400X800.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Revolut
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezetékes FEJhallgatók
- 3D nyomtatás
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Hálózati / IP kamera
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Otthoni időjárás-állomás
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest