- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Légies iPhone halvány színei
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jakesz
addikt
válasz
Dilikutya #22 üzenetére
Pedig általánosságban azok vesznek kisebb kijelzős telefont, akik visszafogott multimédiára használják, szimplán azért mert kis kijelzőn nem jó rendszeresen internetezni, filmeket nézni, vagy folyton a legújabb játékokkal játszani. Ezért nincs is szükség az erős vasra, persze néhány kivétel van, akik 4 colon akarják mindezt intenzíven használni, de ez az igény meglátszik az eladásokon. Amúgy meg az egész méretmizéria megszokás kérdése. 3 éve van okostelefonom, ami 5 colos. Amikor vásárlás előtt álltam, akkor elgondolkodtam rajta, hogy nem-e lesz ez nagy, aztán hamar rájöttem, hogy ez egyáltalán nem olyan nagy, hogy zavarjon a használatban, mondjuk én a kétkezes pötyögés híve vagyok. Előtte egy 3 colos érintőkijelzős butatelefonom volt, amit annak idején nem éreztem kicsinek, de ha ma megfogom, akkor nevetnem kell rajta. Ezért megszokás az egész. Következő telefonnak már 5.5 colosat akarok, ami már tényleg a felső határ, afelett már valóban zavaró a nagyság már zsebben hordásnál is
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Nintendo Switch 2
- Goddess of Victory: Nikke
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Légies iPhone halvány színei
- SSD kibeszélő
- Revolut
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Gitáros topic
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 12 Pro Max 128GB Újszerű Független/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4360
- iPhone SE2 64GB fekete, gyönyörű újszerű állapotban, 3db van, 85% 92% és 100% akkuval
- iPhone SE2 64GB 82% piros, saját dobozzal
- Vivo V40 SE 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX B550-F GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest