- Google Pixel topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Ulefone Amor 34 Pro - a nagy vetítőgép
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
Új hozzászólás Aktív témák
-
FlDutchman
tag
válasz
cyberkind #20 üzenetére
Hasonlóan gondolkodunk, hurrá
Az első rész története egészen kiemelkedő szerintem, egy jól azonosulható karakter Tommy Angelo (én nem is emlékszem, hogy bugos lett volna az autóversenyzős rész, de tény, hogy könnyítettek rajta az egyik patch-csel. Ami sajnos problémásabb, az a free-ride extreme-ben a Bolt Ace küldetés, amikor át kell menni a terranova bridgen magas frame-ratenél lehetetlen, mert túl gyorsan robbannak az aknák
).
A második rész világa, környezete persze a technikai fejlődés miatt lett jobb, de nekem még mindig hiányérzetem van amiatt, hogy megvágták a sztorit és rövid lett a játék.
Vito karaktere jobban is tetszett a harmadik részben, ami lehet technikailag bugos, viszont a város hangulatos, és a történet is jó lett, Lincoln-nak legalábbis elég konkrét célja van, és azt viszi véghez.
-
Beniii06
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frissítve! Felbukkant a Mafia II: Definitive Edition
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi belépő szinten
- Könyvajánló
- Renault, Dacia topik
- Víztisztító berendezések - kancsók - szűrőbetétek
- Alakul a Visa és a Mastercard európai ellenfele
- DUNE médialejátszók topicja
- Google Pixel topik
- Újabb európai vasúttársaság vált műholdas internetre
- További aktív témák...
- Nintendo Switch Pro Controller (18000 Ft / db)
- Xbox Series kontrollerek eladóak
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 PRO 2TB Digital játékkonzol extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Digital edition! OLVASS!
- PlayStation 4/5 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest