- HMD Skyline - jó szerelés
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Google Pixel topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
DaveJr
őstag
válasz
Tigerclaw #12 üzenetére
Tabletnél se értem miért lenne probléma egy mozgó alkatrész. Ahogy említettem T460nál is ugyanaz az i5-ös proci amit ebbe is raknak, simán el van passzívan a használat 98%-ában. És nem olyan vastag már az a notebook sem.
De szerintem maradjunk annyiban, hogy mást gondolunk erről a dologról. Szerintem nem én foglak meggyőzni arról, hogy nem baj az aktív hűtés -
doooo
veterán
válasz
Tigerclaw #12 üzenetére
Vagy akár két féle hűtést is kaphat, mint az Asus Transformer 3 Pro.. azt mondták, hogy ventilátor is van benne, plusz valamilyen vízhűtés is (hasonló megoldás, mint ami pl. a mobiloknál S7-ben van, meg a Lumia 950-ben). Egyébként miért lenne jobb egy Core M bele, azon kívül, hogy kevesebbet fogyaszt?
-
pengwin
addikt
Miért olyan jó a passzív hűtés, ami egy Core m hőtermelése mellett jól felfűti az alaplapot?
Ez a mai környezetbarát forrasztások mellett tök jól meghalaszthat egy tabletet: elég, ha elenged miatta egy forrasztás vagy meghal az SSD vezérlője. Szerintem ez nagyon komoly kockázat egy nem igazán hasznos fícsörért.
Ráadásul az aktív hűtés is lehet csendes, édesanyám Latitude E6440-e és az én Inspiron 7347-em is teljesen csendben tud lenni, ha nincsenek nagyon meghajtva. -
DaveJr
őstag
Céges laptopom T460 és aktív hűtéses. A napi munkám során 98%-ban be sem kapcsol az i5-ös proci hűtése. Tegnap este volt egy kis film nézés és kb annyi hangja volt, mint egy 2-3 évvel ezelőtti NB alapjárton járó hűtője. Szóval nem akkora baj ma már az aktív hűtés.
Meg kell hallgatni milyen hangos aztán lehet levonni a következtetéseket....
200 körüli árral az i5-ös verzió nagyon vonzó lenne, de így azért nem az ár érzékeny réteg terméke lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- AKCIÓ! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest