- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Külföldi SIM-ek itthon
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
Új hozzászólás Aktív témák
-
RenegadeC2
aktív tag
válasz
#16820480 #32 üzenetére
"...olcsóbb lehetne előfizetéssel..."
Ezt még várjuk megGondolom erre értette Ő azt, hogy ehhez szifon esetében szolgáltatásokat is kap a júzer, ergo nem részletet fizet. Tehát hiába lesz 5800 olcsóbb, ha nem kapsz hozzá semmit, elő kell fizetned a netre, telefonálsz vele, sms-t írsz stb. Utóbbinál viszont ott az előny valóban, hogy megválogathatja az ember, mi éri meg neki. Míg előbbinél a jó vétel tényét csak egy bizonyos réteg mondhatja el magáról.
De konkrét véleményem csak akkor lesz, ha itthon is megjelenik, függő- és független verzióban. Na meg a teszt: azt várom -
RenegadeC2
aktív tag
válasz
#16820480 #27 üzenetére
Pedig szerintem is igaza van.
Persze az elmélete bukik ha azt is beleszámítjuk, hogy valakinek valós szükséglet a kártyafüggetlenség. Pl ha valaki külföldön tanul vagy dolgozik és mindkét országban cseréli a sim-kártyát. Ezt leszámítva viszont...Egyébként nem értem miért hasonlítjuk ezt a telefont a szifonhoz. Teljesen más kategória.
mod: #29: iPhone 8GB Relax 250, Partner 3***, Partner 4*** két év hűség: 55 980 Ft egy év: 83 970 Ft szerintem erre gondolt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7900XT 20GB Videokártya! Bemutató darab!
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest