- MIUI / HyperOS topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Mobil flották
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gergosz2
veterán
Sok sikert!
Én azt tudom javasolni, hogy ne akarj másra hasonlítani. Persze referenciának jó de akkor sem.
Én is már évek óta edzek , de engem nem a túlsúly vitt rá. Szimplán szeretek mozogni.
Tavaly nyár óta kockahas + testzsír csökkentés projekt van tervben és elég jól halad. 85 KG-ról indultam , jelenleg 80 és kb 82 között mozgok már több mint fél éve. Ennél lejjebb nem akarok sohasem menni csupán szinten tartani és mint ahogy fentebb is írtam testzsírt csökkenteni.
Gyorsan mértem neked pár adatot:
mellkas: 104
bicepsz: 41
alkar 32
derék: 84
vádli : 42Az én edzéstervemnek is megvolt az eredménye, ami a legjobban feltűnt az hogy több ér is előjött már pl vállamon az vádlimon is kijöttek a jó vastag erek , meg a nadrágméretem 34-esről 32-re ment le.
Meg azt is észrevettem , hogy nőtt az erőnlétem nagyobb súlyokkal tudok dolgozni.Az edzésprogramom régóta változatlan: ha nincs szorgalmi időszak / vizsgaidőszak:
hétfő:
mell+haskedd
cardio (vagy futás vagy tekerés vagy foci)
szerda:
hát+váll+has
csütörtök:
cardio
péntek:
bicepsz+alkar+váll+has
szombat
lábSzorgalmi ,időszak kb ugyan ez , csak a cardiós napok maradnak ki.
Kajálás terén csak arra figyeltem, hogy nagyon zsírosat ne egyek. Kenyér meg sütemény terén sem voltak gondjaim, nem nagyon vagyok édesszájú . Sokszor eszek puffasztott rizst , extrudált kenyeret (a kukoricás valami baromi jó ! ) pékáru helyett. Eddig is sok zöldséget , gyümölcsöt ettem ezeken nőttem fel. Fehérjét már 1 éve nem szedek, most akarok megint venni. Előtte sokáig használtam és úgy gondoltam egy kis leállás nem árthat.
Tehát a lényeg, hogy hosszú távban gondolkodj , minimum 1 évben. Az ilyen villám diétáknak is meglehet az eredménye , de szerintem nem olyan hatékonyak mert sokan visszaesnek utána. A fokozatosság a lényeg!
Új hozzászólás Aktív témák
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Autós topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- World of Tanks - MMO
- Milyen légkondit a lakásba?
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- MIUI / HyperOS topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 2024 M4 Max 64GB 2TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 13 2020 M1 16GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF VG27AQ 165Hz QHD IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M-A R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Cooler Master MasterBox Lite5 500W
- Eladó karcmentes Apple iPhone 13 Pro Max 512GB / 12 hó jótállással
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest