- Yettel topik
- iPhone topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kroni1
veterán
ÖÖÖöö.. Nekem filmezéshez van ez így, film közben meg ugye eleve ritkán nyomogatom, de olyan kényelmes az ágyból egérrel kattintgatni, hogy netezni sem nagyon megyek át a monitor elé, csak ha valamit nagyon gépelni akarok. Játékra meg vettem az XBOX Joypad-omhoz egy Wireless Reciever-t, és minden tökéletes..
De egyet értek, hogy a PC-nek nem a MediaCenterként való használata a megszokott.. Viszont nekem igen, világ életemben PC-ről néztem a filmeket, stb. Sosem volt DVD vagy Blu ray lejátszóm és szerintem nem is lesz..
Amugy szerintem a Microsoftnál sem arra gondoltak hogy a PC monitor előtt fog mindenki ökörködni, hiszen azért hely is kell, az meg inkább a TV előtt van a nappaliban.
-
Kroni1
veterán
A TV-re a PC-t rádugni semmivel sem bonyolultabb mint a Boxot.. Nekem mindig is össze volt kötve egy 5m-es HDMI-vel a másik szobában lévő nagy TV-m a géppel, egy vezeték nélküli bill egér meg simán veszi a jelet az egész lakásban.. Ha lennének játékok a PC-re hozzá adnám is el egyből az XBoxot, annyira nem szeretem.
Új hozzászólás Aktív témák
- SZÉP Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Laptop -75% 15,6" i9-11950H 64/2TB RTX A4000 8GB UHD OLED
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Eladó Apple MacBook Pro 13" A1706 (Late 2017, Silver - EMC 3163)
- Amazfit GTR 2 Classic okosóra dobozában töltőkábellel
- Mac mini M1 chip 8 magos CPU-val, 8 magos GPU-val
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- Csere-Beszámítás! Corsair Dominator Platinum 2x32GB (64GB) Kit 5200MHZ DDR5
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- Felújított számítógépek/merevlemezek Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest