Hirdetés
- Galaxy Watch8: egy klassz és egy klasszikus
- iPhone topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- A kameraszenzor és az aksi is nőtt a Nubia Z70S Ultrában
- Google Pixel topik
- FErgeteges frissítés: két rajongói mobil kapott One UI 7-et
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
joey04
titán
Reméljük rendben lesz szoftveresen is.
-
törölt tag
Nocsak. A brit titkosszolgálat nevével fémjelzett készülék, ha ilyen lesz, az méltó lesz az emájszix névre.
Szép. Meglátjuk tavasszal
My name is Mi. Sao Mi
Q fogja tesztelni? -
Fejvadi
nagyúr
válasz
tibcsi0407 #12 üzenetére
Ez mind klassz telefon amit felsoroltál. Én is a Mi sorozatot kedvelem, bár a MiNote-om is nagyon bejött, de az Mi5 variánsok közül egyik sem nyert nálam. Talán az Mi6. A MiNote2 is tetszene, de a kijelzője nekem nem elég erős.
-
Fejvadi
nagyúr
válasz
tibcsi0407 #10 üzenetére
Lehet én is rábeszélem magam, ha nem lesz nagyobb 5.2"-nál, de, ha olyan lesz a Redmi Note 4 ránc felvarrott verziója, mint ahogy írták, akkor az is.
-
kriver
tag
Meguntam, hogy minden Xiaomi hírhez oda kell csapni, hogy márpedig a MIX-nek mégis van kávája. Minden második cikkben, vagy tesztben (ami nem is a Mix-ről szól). Végigolvastam, komoly tényeket nem közölsz benne (amolyan kötelező, semmitmondó "hír")
Greenscreen: Mióta besültetek a HTC10 élő MATV-s tesztel, bizakodom, hogy valami színvonalasabb (nem gagyibb) adást látok, ha már előre fel van véve. Az hogy ordít pl. Alicewake hajánál a gs, vagy őt szinte alig hallani Bog mellett, már kifejezetten zavaró.
Én komolyan drukkolok nektek. Ez most kijött, bocsi.
Egy kérdőívet igazán összehozhatnátok az olvasóknak, hogy miben szeretnének változást (nem személyit), fejlődést. Figyelni fogom a további Xiaomi cikkeket, és jegyzetelek. -
Tuti jó lesz, de inkább a Redmi 4X-et mutassák már be
-
Quqesz
nagyúr
Jó lehet, meglássuk. Tetszetős, csak a szoftver részét tegyék már rendbe(legyen rá global magyar nyelvel és tán b20 is lehetne)
-
Bone123
HÁZIGAZDA
Kedves Kriver, köszönjük a visszajelzést. A „Mix cikizése” erősen túlérzékeny megállapítás egy 200 szavas hír esetében, amelyben egy félmondat jutott neki, csak nem olvastad tovább. Ha szerinted a Mi 6 érkezéséről szól a hír, miért a Mixről beszélsz végig, meg a green screenről?
-
tibcsi0407
félisten
Ha lesz ívelt kijelzős változat, akkor a Mi Note 2-nek méltó utódja lehet számomra.
-
Ricardo
titán
Kíváncsi vagyok milyen ára lesz.
A képen látható telefontartó nagyon tetszik
-
kriver
tag
Kedves Bone, és MA-s cikkírók!
Erről a "erős túlzással kávamentes" jelző használatról le kellene már szokni! Pont annyira elcsépelt már, mint a "robbanó Note7", és társai.
A MI6 várható érkezéséről van szó, és nem a MIX cikizésről. A hardveres hiányosságokat szerintem elnézhetjük az első próbálkozásoknál mind a Xiaomi, mind a többi fiatal gyártó esetén. Szoftveresen pedig biztosan fogják orvosolni a bugokat. Amíg nem gyárt saját kijelzőt, kamera szenzort, SoC-t egy márka, csupán a tervezésben és a szoftveres optimalizációban tudnak fejlődni (lásd kamera pl).
Minden nevesebb gyártó csalt már a renderképekkel, kameraképekkel, üzemidővel. Mondtak már nagyokat, innovációt... Mégsem illő egy LG, HTC esetén sem pár hétnél tovább élcelődni egy elrontott konstrukción, egy vacak ultrapixel kamerán, gyenge akkun stb. Amit egyszer, vagy 2x (3x!!) leírtatok, azt fölösleges minden gyártó cikkben tovább "kóstolgatni".
Javaslom inkább a greenscreen szoftver csiszolgatását, és a kétszemélyes youtube teszteknél a két mikrofon használatát, hogy egyszer végre elérje azt a szintet, ami egy MA-hoz méltó lenne.B.U.É.K.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A méretes és formabontó phabletek után nemsokára a zsebbarát Mi széria is frissülhet.
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ RX 9070 300e/9070XT 340e/4070Ti S 405e/5060Ti 210e/5070 280e/5070Ti 400e/5080 540e
- AKCIÓ! Apple Watch S9 45mm Cellular acél GOLD okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest