Hirdetés
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Poco X6 Pro - ötös alá
Új hozzászólás Aktív témák
-
ALBY
senior tag
Samu S7 használ aptX-et, beletették direkt.
(LG járt élen, már elég sok telefonban van. Végre zenelejátszókban is már rá lehet bukkanni. Vevő modul is akar már olcsón is.)"Apple fan nem egyenlő Beats fannal."
Nem persze, épp a fordított relációt mondtam. Részhalmaz. (persze ez is általánosítás) -
Szerintem te is olyasvalaki vagy, aki egyik az általad említett termékkel sem volt kapcsolatban.
Apple fan nem egyenlő Beats fannal.
Az aptX egy Qualcomm termék és az Applenek nem tőle van a procija. Galaxy S7 Edge sem Qualcomm procival van, akkor biztos az is szar. Ja nem, csak a saját technológiájuk van benne és ugyanúgy a per pillanat legmagasabb minőségű átviteli képességet nyújtja.
-
Kasya
nagyúr
-
ALBY
senior tag
Beats füles képességei: szines
Nem baj ha rohadt drága, almás hívőknek lesz úgyis.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
(Kár hogy az új iPhone 7ből is kifejeltették a bluetooth aptX protokollt is, (került volna vagy +4 dollárba),
így definíció szerint szarul szól, de majd bedugunk inkább egy igazi füles, ja bocsi, az meg nincs hova... )#4 : Egy ilyen Beats fülest nekem fájna használni

Ha ennyit kiadsz egy hifi fülesért az örömet is okozhat hiszen azért vennéd hogy élvezd a zenét. -
törölt tag
Rendesen fàjna ennyit kiadni egy fülesért, de nem is vagyok audiofil. Egyébként biztos jól szól.
-
Kasya
nagyúr
Jobban szol...marmint erosebbek a melyebbek?

Maga a cucc egesz jo, visszafogott. Tetszik. Az ar ugyan magas, de annyira nem, hogy ne gondolkodjon el rajta az ember.
-
Kanczy
veterán
"mint a jóval drágább EarPods"
Az utolsó bekezdésben ez AirPods akar lenni, ha jól sejtem

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Üvegfólia,hidrogél fólia: iPhone ,Honor,Google Pixel,,Nothing Phone,Motorola, Samsung telefonokhoz
- DJ-I Osmo Mobile 7p 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- 8 az 1-ben USB-C Hub Adapter és Elosztó Dex ,Mac RJ45 Hálózati csatlakozó stb
- Telefotó objektív mobiltelefonhoz (Reeflex G-Series - Super Telephoto 240mm)
- Nokia DT-900 vezetéknélküli töltő
- Asus laptop E1504F Ryzen 3
- ELADÓ ÚJ 1 HETES, EZÜST Surface Pro 10 Intel Core Ultra 7 165U 16GB RAM 512GB SSD 1 év gar
- i9-11900K / RTX 3080 / Z590i / 32GB 4000MHz / 1TB NVMe / 750w GOLD! BeszámítOK
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)