- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel topik
- Realme GT 2 - aláírjuk
Új hozzászólás Aktív témák
-
tixem
addikt
válasz
slimshady #26 üzenetére
Nekem a dupla kamera tetszik, főleg ha olyan jó lesz, vagy jobb, mint a note 8-é. Erős a gyanúm arra is, hogy lesz képernyőbe épített ujjlenyomatolvasó, ami megint csak nem rossz (ha jól lesz megcsinálva). A tök kivan már a hátlapra rakott leolvasókkal. Nem szokásom pofával lefelé tárolni a telefont.
Nyilván akinek s8/note 8 vagy hasonló van annak nem lesz húde nagy előrelépés, de mondjuk nekem már viszonylag nagy ugrás lenne a op3-ról. -
tixem
addikt
Ez mind szép és jó lenne, de ezek szerint ez neked egy egyedi lehetőség így kategorikusan kijelenteni azt, hogy már amúgy 200 alatt megvető, nem igaz. Az, hogy te telekomos belső forrásból meg tudod szerezni nem számít publikus ajánlatnak
Amúgy érdekes, mert én is Telekomnál dolgozom, egész nap ezt bújtam de még csak hasonlót sem találtam.
Nincs ebben semmi irigység ahogy írta valaki fentebb, csak akkor ne állítsd be úgy, mintha Átlag pista is meg tudná venni. Az apróbetűs részt illik közölni.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2290, 92% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A53 5G - 128 GB - fekete - (130)
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2289, 90% Akkumulátor
- Apple iPhone 8 Plus - 64 GB - rozé arany (134)
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2288
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- BenQ PD-3200-U Monitor - Designer 4K 32"
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Újszerű, karcmentes állapotban!
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest