- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- iGO Primo
- Yettel topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
Quasi_modo
nagyúr
válasz
alkatraz3000 #19 üzenetére
Akkor ezzel ne is próbálkozz.
-
tixem
addikt
válasz
slimshady #26 üzenetére
Nekem a dupla kamera tetszik, főleg ha olyan jó lesz, vagy jobb, mint a note 8-é. Erős a gyanúm arra is, hogy lesz képernyőbe épített ujjlenyomatolvasó, ami megint csak nem rossz (ha jól lesz megcsinálva). A tök kivan már a hátlapra rakott leolvasókkal. Nem szokásom pofával lefelé tárolni a telefont.
Nyilván akinek s8/note 8 vagy hasonló van annak nem lesz húde nagy előrelépés, de mondjuk nekem már viszonylag nagy ugrás lenne a op3-ról. -
slimshady
senior tag
Nem tudom ezzel egyedul vagyok-e, de evrol evre egyre kevesbe varosak az ujabb telefonok... semmi olyan pletykalt feature-je sincs az S9-eknek ami engem legalabbis kicsit is megmozgatna...
-
tixem
addikt
Ez mind szép és jó lenne, de ezek szerint ez neked egy egyedi lehetőség így kategorikusan kijelenteni azt, hogy már amúgy 200 alatt megvető, nem igaz. Az, hogy te telekomos belső forrásból meg tudod szerezni nem számít publikus ajánlatnak
Amúgy érdekes, mert én is Telekomnál dolgozom, egész nap ezt bújtam de még csak hasonlót sem találtam.
Nincs ebben semmi irigység ahogy írta valaki fentebb, csak akkor ne állítsd be úgy, mintha Átlag pista is meg tudná venni. Az apróbetűs részt illik közölni.
-
alkatraz3000
senior tag
Bízzunk benne, hogy jobb lesz az S8-nál. Azzal konkrétan 1 napot sem bírtam ki, és ment a Hardverapróra.
-
Goblin12
őstag
Hali.
Miért nem lehet csak Exynos-al szerelt darabokat kiadni? Feltétlen kell a Qualcomm cucca is? :S
-
bayarena
aktív tag
Van különbség az E és a Q chip közt? Ha igen, mekkora?
-
jacis
nagyúr
Várom őket nagyon. Lentebb nyomják majd a Note 8 árát
Meg a Dex pad is érdekel. Jó lenne ha visszafele is kompatibilis lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Temu
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen autót vegyek?
- Gumi és felni topik
- Escape from Tarkov
- További aktív témák...
- iPhone SE2 64GB fekete, gyönyörű újszerű állapotban, 3db van, 85% 92% és 100% akkuval
- iPhone 12 Pro Max 128GB Újszerű Független/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4360
- Vivo V40 SE 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 Mini 128GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4357
- újszerű iPhone 16 Pro Max 256GB white titanium fehér titán független Apple 3 év garancia iStyle
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HPE Aruba PoE+ L3 switch raktárról azonnal elérhető!
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest