Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- VoLTE/VoWiFi
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
Quasi_modo
nagyúr
válasz
alkatraz3000
üzenetére
Akkor ezzel ne is próbálkozz.
-
tixem
addikt
válasz
slimshady
üzenetére
Nekem a dupla kamera tetszik, főleg ha olyan jó lesz, vagy jobb, mint a note 8-é. Erős a gyanúm arra is, hogy lesz képernyőbe épített ujjlenyomatolvasó, ami megint csak nem rossz (ha jól lesz megcsinálva). A tök kivan már a hátlapra rakott leolvasókkal. Nem szokásom pofával lefelé tárolni a telefont.
Nyilván akinek s8/note 8 vagy hasonló van annak nem lesz húde nagy előrelépés, de mondjuk nekem már viszonylag nagy ugrás lenne a op3-ról. -
slimshady
senior tag
Nem tudom ezzel egyedul vagyok-e, de evrol evre egyre kevesbe varosak az ujabb telefonok... semmi olyan pletykalt feature-je sincs az S9-eknek ami engem legalabbis kicsit is megmozgatna...

-
tixem
addikt
Ez mind szép és jó lenne, de ezek szerint ez neked egy egyedi lehetőség így kategorikusan kijelenteni azt, hogy már amúgy 200 alatt megvető, nem igaz. Az, hogy te telekomos belső forrásból meg tudod szerezni nem számít publikus ajánlatnak
Amúgy érdekes, mert én is Telekomnál dolgozom, egész nap ezt bújtam de még csak hasonlót sem találtam.Nincs ebben semmi irigység ahogy írta valaki fentebb, csak akkor ne állítsd be úgy, mintha Átlag pista is meg tudná venni. Az apróbetűs részt illik közölni.
-
alkatraz3000
őstag
Bízzunk benne, hogy jobb lesz az S8-nál. Azzal konkrétan 1 napot sem bírtam ki, és ment a Hardverapróra.
-
Goblin12
őstag
Hali.
Miért nem lehet csak Exynos-al szerelt darabokat kiadni? Feltétlen kell a Qualcomm cucca is? :S
-
bayarena
aktív tag
Van különbség az E és a Q chip közt? Ha igen, mekkora?
-
jacis
nagyúr
Várom őket nagyon. Lentebb nyomják majd a Note 8 árát
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Meg a Dex pad is érdekel. Jó lenne ha visszafele is kompatibilis lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPad topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nintendo Switch 2
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Vezetékes FEJhallgatók
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Projektor topic
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Építő/felújító topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- HP üzleti laptopok Elitebook, Probook 4-11. gen gar.
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Z790 / I5 14600KF / 4070Ti Super / 32GB DDR5
- iPhone 15 Pro Max 256GB 83% (1év Garancia) ESIM-es változat!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP ProBook 445 G8 14" Ryzen 3 5400U, 8GB RAM, 256GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Amúgy érdekes, mert én is Telekomnál dolgozom, egész nap ezt bújtam de még csak hasonlót sem találtam.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)