Új hozzászólás Aktív témák
-
mephi666
nagyúr
belegondolva szívesen leülnék vele inni... a tét pedig a hw-állománya lenne...
a felhozatal pedig törkölypálesz és sör lenne... de akár bor is lehetne... abból is le tudok gurítani 2-3 üveggel gond nélkül
nekem attól kell sűrűn csövelni... a fehérbortól... 1-2pohártól már szaladgálni kell... sörből meg van, hogy 6-7üveggel lemegy mire rámjön
de szívesen megnézném, hogy a híres kvék-reflexein mennyit rontana 4deci jófajta 60fok körüli házi törköly
anno 6-7éve, amikor haverommal meg stréber évfolyamtársával 2napos hálópartit tartottunk akkor 1üveg cinzano után ültem le velük kvékezni, hogy hendikeppel indulhassak... így kicsit pontatlanabb lettem levegően railgunnal, de szívták azért rendesen a fogukat
2. szintű (bring it on?) botokkal alig bírtak el én meg azért daráltam rendesen... kb 3szor annyi fraggel végeztem, mint a 2. helyezett
megnézem már, hogy jutúbon van-e ennek a "texasi suttyónak" felvett meccse...
ui: találtam is
hát folyamatosan ugrálva mozog, de célzás közben csak oldalazgat... elég pontos a srác, de ilyen szinten már szerintem nem sok különbség van az emberek között...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel 4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest