- Azonnali mobilos kérdések órája
- One mobilszolgáltatások
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Yettel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
#52588800 #70 üzenetére
Biztos hogy voltak az FC1-nek is hibái, mint minden játéknak, csakhogy az egy 2004-es játék volt. A korabeli játékok között szerintem kimagaslóan nagy durranás volt.
Az új DOOM a szememben kb mint egy Painkiller, olyan volt. Oké, végignyomtam azokat is, meg ezt az új DOOM-ot is, de végig hiányérzetem volt. Kb mintha sótlan levest ettem volna, vagy alkoholmentes sört ittam volna.
Az új DOOM-tól nagyon sokat vártam, de egy nagy nulla lett a szememben. Ezzel szemben pl. a Dishonored 2-től semmit nem vártam, mivel az 1. részt is többszöri nekifutásra is mindig abbahagytam pár óra után, és nagy meglepetésemre a Dishonored 2 meg annyira bejött, hogy egymásután kétszer is végigjátszottam (egyszer az egyik főhőssel, utána a másikkal).#74 Hopkins95:
Kösz, már nálam is az új rész (FC5) lesz a soros, az FC1-gyel a maga idejében játszottam
Új hozzászólás Aktív témák
- Asztalos klub
- OLED TV topic
- Építő/felújító topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kuponkunyeráló
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja a trendeket...
- E-book olvasók
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Ubiquiti hálózati eszközök
- További aktív témák...
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 1TB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- AKCIÓ! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Corsair 4000D Airflow 1000W
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- Honor Magic 7 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest