- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
HaaS
addikt
válasz
cskamacska #60 üzenetére
Hihi
!
Hát, hogy példát is hozzak, itt ez az EWoM. Bugos volt (na jó, most is az
), mint a négyhónapos tehénszar (
), mikor kijött... jöttek is a patch-ek, szinte minden harmadik napon... ezekre 24 órán belül meg is érkezett a válasz. Így ment ez jó ideig, a legtöbb ember persze legyintett, "majd megveszem, ha már nem lesz tele hibával". Igazuk is volt.
Aztán egyszer csak csend. Patch jött, törés nem. Ennél negatívabb reklám persze nem létezik, mikor már a a krekkgyerek is legyint egyet, és hagyja a fenébe. Pedig már egészen játszható. Egy darabig érdekes volt, de az EWoM játékidőm mára már 5 másodperccé redukálódott: elindítom a játékot, és ha nem írja ki, hogy van patch, akkor azonnal kilépek a menüből.Hiába lenne jó egy játék, ha mindenki a bugokról ír, akkor nagyon kevesen veszik meg, mikor kijön. Aztán mindenkiben benne van a fíling, hogy jaaah... az a fooos... azt hagyjuk. Én a Gothic 3-mal jártam így, azóta sem vettem meg.
Azokat meg nem értem, akik preorderelnek. Én nem adnék pénzt előre a semmire. Pláne, hogy annyi pocsék játék/folytatás van már...
-
HaaS
addikt
válasz
cskamacska #56 üzenetére
Ez biztos?
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kutya topik
- Dell notebook topic
- Direct One (műholdas és online TV)
- Háztartási gépek
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Windows 11
- Bestbuy játékok
- Xbox tulajok OFF topicja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- LG UltraGear Gaming Monitorok: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! I5 12600KF / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest