- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen GPS-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
HaaS
addikt
válasz
GypsFulvus2 #62 üzenetére
A Risen már betöltötte a helyét, de kösz
!
-
HaaS
addikt
válasz
cskamacska #60 üzenetére
Hihi
!
Hát, hogy példát is hozzak, itt ez az EWoM. Bugos volt (na jó, most is az
), mint a négyhónapos tehénszar (
), mikor kijött... jöttek is a patch-ek, szinte minden harmadik napon... ezekre 24 órán belül meg is érkezett a válasz. Így ment ez jó ideig, a legtöbb ember persze legyintett, "majd megveszem, ha már nem lesz tele hibával". Igazuk is volt.
Aztán egyszer csak csend. Patch jött, törés nem. Ennél negatívabb reklám persze nem létezik, mikor már a a krekkgyerek is legyint egyet, és hagyja a fenébe. Pedig már egészen játszható. Egy darabig érdekes volt, de az EWoM játékidőm mára már 5 másodperccé redukálódott: elindítom a játékot, és ha nem írja ki, hogy van patch, akkor azonnal kilépek a menüből.Hiába lenne jó egy játék, ha mindenki a bugokról ír, akkor nagyon kevesen veszik meg, mikor kijön. Aztán mindenkiben benne van a fíling, hogy jaaah... az a fooos... azt hagyjuk. Én a Gothic 3-mal jártam így, azóta sem vettem meg.
Azokat meg nem értem, akik preorderelnek. Én nem adnék pénzt előre a semmire. Pláne, hogy annyi pocsék játék/folytatás van már...
-
HaaS
addikt
válasz
cskamacska #56 üzenetére
Ez biztos?
Új hozzászólás Aktív témák
- Renault, Dacia topik
- VR topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Kazy Computers vélemények - tapasztalatok
- Milyen házat vegyek?
- Stellar Blade
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VivoBook X1504ZA notebook - i3 1215U 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Intel UHD IGP WIN11
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest