- Hová lett 1000 mAh?
- Mobil flották
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Új hozzászólás Aktív témák
-
chelseadj
csendes tag
Nekem nagyon tetszik a Fallout 3 de a Nyugalom köz
szerintem nagyon fos lett!
Egyébként nekem ez a kedvenc játékom!
Alig várom az új részt! -
Peat;)
veterán
Borderlands és fallout3 nagyon közel áll egymáshoz, szerintem simán össze lehet őket hasonlítani, a fallout3-ban a küldetések színesebbek és kerekebb a történet, így jobb játéknak tartom. De maga az akció része nagyon hasonló, gyakorlatilag mindkettő fps, csak az egyik köré jobban és színesebben építették fel/vették át a múltban megalkotott világot.
-
válasz
- = Zk = - #10 üzenetére
Mert a paradicsomot hasonlítod a barackkal.
Mind a kettő gyümölcs, de teljesen más. -
válasz
- = Zk = - #8 üzenetére
Az full FPS.
-
Igen, azt tudom, hogy az Oblivionos "karakterfejlődést" vették át.
Valahogy nekem kissé nehezen emésztehtő a világ fejlődik körülötted stílus, de legalább lett Fallout3.
Sztem jövő héten meg is rendelem magmnak a goty-t belőle, akkor majd tudok bővebben is nyilatkozni.MOD: nálam a falloutok arról szóltak, hogy gyűjtögessek stimpacket, és gyúrjak az energiafegyverekre.
-
Peat;)
veterán
A falloutok arról szóltak hogy maradj életben. A fallout3 jó játék, de az nonszensz, hogy gyakorlatilag már rögtön az elején simán nyírni lehet a szupermutánsokat, meg level 5 környékén azt a mutánst aminek van egy (köpni is tudó)feje és sok lábas teste. Az eredeti világban pl ezt a fejes mutánst a játék végén volt lehetőség úgy elintézni mint a fallout3-ban level 5-ösként egy hunter puskával. Nincsen semmiféle felépítés a fallout 3-ban, csináltak egy világot egy karakterfejlesztést, de magát a környezetet és egyensúlyokat kidobták és egy akció hent játék lett gyakorlatilag.
A nehezét nem csinálták meg, azt amitől egy pl. egy blizzárd játék addig készül ameddig. A munka nagyját, amikor tesztelni kell, a történetszálat úgy kell alakítani hogy fokozatosan legyen az elveszett túlélőből/kiszabadult töketlen alakból valaki. Gyakorlatilag ha megtették volna azt, hogy meghagyják a klasszikus falloutok térképmetódusát és a sok város között térképes utazás van akkor könnyen lehetett volna ezt a fokozatosságot és állandó valódi karakterfejlődést, kihívást belevinni, de ők úgy gondolták hogy morrowind/oblivion felépítést viszik át a fallout világába. Lett egy jó játék, a kitűnő helyett.
-
válasz
- = Zk = - #3 üzenetére
Miért is?
-
- = Zk = -
félisten
Imádom ezt a gémet, a szépsége és az ötletei végett. De sajna úgy kiakadok, mint katt a logoutos 10 pontjában.
Úgyhogy megatonban való kavargás után uninstall. Mindíg.
-
drachos
tag
-
Jander
senior tag
Elég messze van még a megjelenés (november ha jól emlékszem), hogy már dobozképekkel dobálózzanak nem?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Hová lett 1000 mAh?
- Futás, futópályák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- alza vélemények - tapasztalatok
- Linux kezdőknek
- Asztrofotózás
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- További aktív témák...
- Xbox Series kontrollerek eladóak
- PS5 Digital Edition (+ajándék néha liftinggelős kontroller)
- PSN ( Playstation Network) ajándékkártya
- Szinte új,garanciás MSI Claw kézi konzol/7 Full HD,120Hz,Core Ultra5,16GB DDR5,512GB SSD beszámolok
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- AKCIÓ! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
- Nike Airmax 720 43-as sneaker eladó
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest