- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- MIUI / HyperOS topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bocha
HÁZIGAZDA
válasz
zsirfecske #52 üzenetére
Hát, nem én fotóztam.
Mindenesetre ha leméred, hogy kb. mekkora az, amekkorát te kaptál, akkor szívesen beleírom a cikkbe!
-
Bocha
HÁZIGAZDA
Meg erre a helyre tényleg azt tudjuk mondani, hogy jó és ajánljuk mindenkinek, mert meg tudjuk ítélni. Hajvágásból kevésbé vagyok jó, igazából soha egy fodrászról nem gondoltam, hogy elrontotta a hajam, ami vagy azt jelenti, hogy minden magyar fodrász mester, vagy azt, hogy alacsonyak az elvárásaim.
-
Bocha
HÁZIGAZDA
Ha megvan vektorosan, akkor akármi lehet. Most úgy tudom, hogy 100 vagy 200 matrica várja tulajdonosát, ha ez a mennyiség elfogy az elkövetkezendő egy hónapban, akkor jöhetnek más matricák, mert csináltatni fognak újakat. Beszéljétek meg a srácokkal bent, hogy mire van igény, nyitottak az ilyesmire szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra gyári billentyűzetes tok
- Univerzális 8-10" tablet tok két Bluetooth billentyűzettel
- Üvegfólia/Hidrogel fólia iPhone,Samsung,Google Pixel,Honor,Nothing Phone,Sony,Motorola,Vivo
- Spigen Thin Fit Pro + Spigen Slim Armor Pro Samung Galaxy Z Fold5 -höz
- Apple Airtag Leather Key Ring kulcstartó - Új, csomagolás sérült
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- LENOVO ThinkBook 13s - 13.3" FullHD IPS - i5-10210U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- AKCIÓ! ASUS STRIX B650E-E R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Thermaltake Ceres 500 850W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest