- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
marositech
senior tag
Húúúú köszönöööm! Pedig a 2005-öst játékot rommmá játszottam, na ezzel még nem nyomultam, de tudom nyomába se ér az eredetinek.
-
Savos
csendes tag
Egy carbon tényleg jó lenne, valahogy sokkal jobban megfogott, mint az első most wanted. Viszont nálam ami az örök NFS játék és minden évben előveszem néhány órára, az a hot pursuit 2. Sajnálom hogy azt sehol nem lehet megvásárolni így online, - vagy csak én nem találtam -, elég bajos egy ősi pendriveról vagy lemez kupacból előásni mindig.
-
F_Gergely
őstag
Először én is arra gondoltam hogy az eredeti, aztán láttam megjelenés éve 2012, itt már gyanus volt a dolog. Aztán derült ki számomra hogy ebből volt egy reboot, én ezzel sose játszottam csak az eredetivel. De ha hazamegyek melóból felrakom, kipróbálom
Ezért is húztam alá hogy ez a reboot verzió nem a 2005-ös.
-
kmisi99
addikt
Már megörültem, hogy az eredeti. De végül is igazuk van, egy jó játékot nem lenne jó üzleti döntés ingyen adni.
-
Joccc07
addikt
Köszi!
Be is szereztem!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Kuponkunyeráló
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Autós topik
- Battlefield 6
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Nők, nőügyek (18+)
- További aktív témák...
- ASUS ZenBook UM325UA - 13,3" FHD OLED - R5 5500U - 8GB / 512GB SSD - USB-C - SK bill
- Szép állapot!! Dell Latitude 5480 i3-7100U 8GB RAM 1TB SSD Magyar vbill
- Szép állapot!! Dynabook Satelite Pro C50-H-10W i3-1005G1 8GB RAM 256GB SSD Magyar bill
- I5-13400F 2x16 GB RAM SEASONIC 750W TÁP GIGABYTE GA-B760M ZALMAN Z1 PLUS HÁZ GARANCIA!!!!!
- Xbox Series X
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB NZXT H710I Be Quiet 650W
- Bomba ár! Dell Latitude 5410 - i7-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- 30+ típus!!! Lenovo ThinkPad, X1 carbon, X1 Yoga 5-12. gen 12,5-15" all-in-one, Workstation, stb.
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest