Új hozzászólás Aktív témák
-
lenox
veterán
válasz
#32839680 #123 üzenetére
Egy processzel többet nem címzel meg (jó esetben) 4GB-nál 32bit alatt.
En mondjuk csinaltam ilyet, szerintem jo eset volt. Address Windowing Extensions windowson, foglalsz pl. egy 512 MB-os ablakot es 16 db 512 MB-os teruletet, sorban be lehet oket mapelni, igy 8 GB-ot cimezni.
-
lenox
veterán
2 GB per magot szoktak mondani, hogy jo, a 16 cpu magra meg is van, de a gcn magokhoz is kell meg memoriaval szamolni.
@26: A hw tobb mem savszelt igenyel, kb. mindegy, hogy hogyan oldjak meg, nyilvan desktopra olyat csinalni, hogy csak fix meretu lehetne a memoria, az nem annyira jo, szoval a szokasos infrastrukturat erdemes hasznalni a bovithetoseghez (2 csatorna ddr3/4 ram), de kene melle valami gyorsitas.
-
lenox
veterán
válasz
actival63 #21 üzenetére
Szerintem nem. Asztalra nem kene jobb, mint ami a konzolokban van, persze az hasonlit ezekhez, csak nem kell bele hbm, meg ennyi eroforras, mert megdragitja, es mezei user ugysem hasznalja ki. Inkabb a mezei ketcsatornas mem savszel problemajat lehetne javitani egy xbox one fele esram megoldassal.
-
lenox
veterán
Unified memory meg HSA, kozben meg lassu es gyors memoria is kell hozza? Az egyik celt, hogy egyszerubben lehessen optimalis kodot irni ez jol beszopatja...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- NJOY Aster 3K 3000VA/2700W Rack Szünetmentes Táp
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged