Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Foreo FAQ 202 – LED it be!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Telekom mobilszolgáltatások
PROHARDVER! témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Eddie141
senior tag
Nekem tetszik az ötlet, de én is inkább projektoroznék. De ahol ez nem megengedhető fizikai okokból, ott igen jó dolog lehet egy ilyen állvány. És hála a jó kis közbeszerzésnek, mondjuk sok cég meg sem engedheti magának a Home Made verziót, ezért most fellélegeznek, hogy végre
Mindenesetre én pont nem az Eyefiniti-vel hirdetném, itt inkább a professzionális munkaerő lehet a húzó vásárló erő. Nekem kéne, ha lenne rá pénzem, persze monitorokkal együtt
De hál' istenek itt egy proji is elférne, tehát az tényleg jobb megoldás így átlagosabb felhasználásra(és látványosabb is szerintem végeredményben)
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító hír
Aktív témák
- E-roller topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Borderlands 4
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- PlayStation 5
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Eredeti játékok OFF topik
- Xbox Series X|S
- Korrektnek látszó, ésszel árazott egeret dobott piacra a Corsair
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Samsung S32R750UE monitor - 4K/UHD állítható magasság HDMI - asztalra csavarozható!
- Samsung Odyssey G5 S27CG554EU 27 QHD 165Hz Ívelt Gaming Monitor 6 hó garancia Házhozszállítás
- SAMSUNG LU28R550UQRXEN 28" 4K 60Hz UHD LED monitor
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF VG34VQL3A 34 180Hz VA 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- MSI PRO MP243X 23.8" Full HD IPS Monitor - Garanciális - 2026.11.03 - ig
Üzleti előfizetők hirdetései
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P70 - XEON I 32GB I 256SSD I M5000M 8GB I 17,3" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Honor X8 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Dell 5330 Latitude 13.3 FHD IPS Touch i5-1235U 4.4Ghz 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3167, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3394, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest